Juan Urdangarin, el primogènit de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, ha marxat lluny de Ginebra per fugir de la condemna final -i possible empresonament- del seu pare. La Razón assegura que es troba a Cambodja, ajudant a una fundació d’un jesuïta asturià que és cosí de Rodrigo Rato.

Malgrat anar d’incògnit, les càmeres l’haurien enxampat a un dels projectes solidaris d’allà. El jove, de 18 anys, ja ha participat en altres campanyes solidàries anteriorment. Fa un parell d’anys, de fet, que va viatjar a Vietnam per participar en la instal·lació de forns de biogàs a un poble desfavorit.

Aquesta ocasió és encara més sorprenent, tenint en compte que només resten dues setmanes perquè es faci pública la condemna d’Urdangarin, qui podria entrar a presó. Ha fugit el fill per no estar present llavors, o tornarà abans?

Juan Urdangarin i pare  GTRES

GTRES

Molts mitjans estan parlant aquests dies de la depressió que està patint la infanta Cristina. Debatent-se entre mudar-se a Lisboa o a Madrid, veient la persuasió que està exercint la reina Sofia per convèncer Felip VI d’acollir-los en cas que empresonin Urdangarin, trista davant el poc suport del seu germà...

La infanta es troba en el seu pitjor moment i ara encara més tenint dos dels seus fills lluny. I és que Pablo, el segon dels nens, es troba a Londres estudiant en un internat. Com viurà la família Borbó-Urdangarin la resolució del Suprem? I la presumpta entrada a presó del pare?