Està operada la reina Letícia? Aquesta pregunta ressona arreu, convertint-se en una incògnita que pul·lula per les ments dels més tafaners. Doncs bé, després que molts hagin opinat al respecte, l’últim en intentar donar una resposta ha estat un prestigiós cirurgià plàstic.

Ivan Mañero dirigeix una de les clíniques amb més nom de Sant Cugat del Vallès, i ha estat convidat en un esmorzar periodístic que ha relatat el columnista Carlos Pérez Gimeno.

Tenir davant un especialista en retocs estètics i no preguntar-li per la -nova?- cara de la reina Letícia és gairebé un pecat. Què n’opina un expert? Doncs que, efectivament, els rumors són certs i està operada: “Està molt ben operada, encara és jove i té bona pell. És molt atlètica i qualsevol cosa que es faci se li notarà. El metge és el responsable de dir “prou”, no es poden passar els paràmetres”.

Leticia ARCO  GTRES

Reina Letícia  GTRES

GTRES

Considera que la monarca, per això, s’està passant una miqueta: “La reina Letícia pertany a aquell grup de dones cultes i intel·ligents però que han sucumbit a la bellesa. Els mitjans han bombardejat tant la bellesa que han fet que el que és estrany, com un diamant, sembli habitual”.

Comparant-la amb altres famoses que també s’han sotmès a un retoc estètic, la deixa en bona posició. Això sí, la millor per ell és Charlize Theron: “Melanie Grifith està destrossada estèticament. Penélope Cruz té el pit molt ben operat. Isabel Preysler no m’agrada gens, però està bé tenint en compte l’edat que té. Però Theron és la millor de totes”.

Charlize Theron  GTRES

GTRES

S'ha sotmès la Reina, realment, a una operació estètica? Es tracta d'un lifting? Seguirà intentant rejovenir encara més?