A la llarga llista de característiques que la reina Letícia ha vingut demostrant des que és reina, ja li poden afegir una altra: la vanitat. Una arrogància que se sospitava, i que ara, segons el que explica Jaleos, queda fora de tot dubte. Marie-Chantal Miller ja la va clissar. Ja vam informar a En Blau que Letícia no vol que arribi el pròxim 20 de febrer. Aquell dia sortirà a les llibreries una biografia no autoritzada que promet posar la Casa Reial neguitosa, igual com temps enrere ho va fer el cosí de la reina amb Adiós, princesa

llibre leticia

Letizia, la reina impaciente, de l'autor argentí Leonardo Faccio. Un llibre on es llegeixen fragments com aquest: "Me explicó indignada que un periodista muy conocido, que la había entrevistado para entrar en Televisión Española, le había pedido sexo a cambio de contratarla. Estuvo a punto de denunciarlo". Veurem si Zarzuela el segresta o si compra tots els exemplars possibles, com sembla que va fer amb el llibre del cosí de la reina. Però, per què encara no hi ha cap biografia oficial sobre la reina? Escriu el citat mitjà que "no quiere ni oír hablar del tema. Y no será porque no lo han intentado".

leticia cara seriosa

GTRES

Una font de la Casa Reial revela al diari que han tingut ofertes de persones importants que s'han ofert a seure amb ella i començar a escriure les seves memòries, "tres periodistas mujeres muy conocidas han querido escribir la biografía y a las tres les ha dado las gracias y les ha dicho que no". Per quines raons? Bàsicament en són tres: "La primera es que no debería tener un libro que narre su vida antes que su marido, el Rey. La segunda, que sabe y entiende que todo lo que dice y hace es mirado, criticado y tergiversado. Y la tercera, le gustaría que escribiera su vida un escritor con cierto nivel literario, no un simple periodista". Caramba carambita. Una dona que ve del món del periodisme, ara que és reina els mira per damunt de l'espatlla. I a Jaleos especulen amb dos noms. Dos escriptors que tenen en comú el seu amor per Catalunya, "quizás el nivel oscilaría entre dos nombres encumbrados: Mario Vargas Llosa o Javier Cercas".

leticia llibre gtres

GTRES

De moment, ni un ni l'altre. Si Letícia està impacient per llegir les seves memòries, que vagi fent boca amb La reina impaciente.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat