Corinna zu Sayn-Wittgenstein ha tornat a sacsejar l'arbre de Joan Carles I i la fruita podrida s'amuntega. Els detalls de la història d'amor entre tots dos causen estupor i vergonya, i l'actitud de l'excap de l'estat encara més. Com que li va proposar casar-se amb ella mentre encara estava amb Sofía. El matrimoni no es va materialitzar, tot i comptar amb petició solemne de mà al pare de l'alemanya. La relació era tan forta que el Borbó era com a un pare per a Alexander, fill de Corinna, i fins i tot va construir una mansió familiar a només 20 quilòmetres de Zarzuela i de la seva esposa. Una residència caríssima i reformada al gust de Larssen, pagada, com sempre, amb diners aliens: els de patrimoni nacional.

corinna joan carles EP

Corinna amb Joan Carles sopar EP

la angorilla 3 joan carles corinna T5

la angorilla 2 joan carles corinna T5

La Angorrilla, casa familiar de Joan Carles i Corinna T5

La Angorrilla és el nom d'aquesta finca a la muntanya d'El Pardo, on se situava un refugi molt estimat per Joan Carles. Va ordenar reformar-la en una luxosa fortalesa agrest de dos milions d'euros el 2008 amb dos piscines, totes les comoditats i un mur gegant per evitar curiosos. Segons explica Lecturas, la seva seguretat i vigilància havia estat encarregada directament al CNI i la Guàrdia Civil, al cas de les aventures de Joan Carles i que nomenaven com a 'Ingrid' l'alemanya per no aixecar sospites. En aquell "niu d'amor" es va veure el fill de la comissionista muntant en motocicleta. Postals familiars d'un home amb diverses vides paral·leles, totes elles a esquenes d'una ciutadania que li pagava la festa.

corinna y fill  gtres

Corinna i fill Alexander GTRES

Corinna i Joan Carles petó GTRES

Corinna i Joan Carles petó GTRES

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles Corinna fill BBC

Corinna ha explicat que la relació es va trencar un any després de forma cruel per part de Joan Carles: amb el pare mort de càncer, la va deixar perquè tenia una altra relació extramatrimonial amb una dona des de feia tres anys. Peñafiel assegura​ que es tracta de la valenciana Sol Bacharach. Després intentaria tornar desesperadament amb ella, però ja era tard. Corinna i el nen havien volat de l'exclusiu niu per sempre més.