Un militar de carrera i amb molta informació sobre Joan Carles I s'ha convertit en un mal de cap incurable per a la malmesa imatge pública de l'emèrit. Parlem d'Amadeo Martínez Inglés, excoronel i historiador, que ha escrit un llibre demolidor explicant la seva versió sobre la vida (íntima) del monarca fugat: Ho fa en el llibre "Juan Carlos I. El rey de las cinco mil amantes"del que va deixant anar perletes com que va tenir companyia femenina extra en el seu viatge de noces amb Sofía, o que és un obsés sexual. 

amadeo iongles efe

Excoronel Amadeo Martínez Inglés llibre "Juan Carlos I. El rey de las cinco mil amantes", EFE

Martínez Inglés torna a la càrrega en una entrevista a 'El Plural'. Si el que havia dit fins ara era fort, el militar se supera. A l'exèrcit els embolics de JC han estat sempre de domini públic: "tanto de cadete, como de aspirante a Rey, como después de monarca franquista, como ahora de vejete emérito siempre ha sido un bocazas, un macho alfa de medio pelo. Trasladaba sus aventuras sexuales con todo detalle al piloto del helicóptero real, al ayudante de su cuarto militar o al director del hotel para aplacar su adicción patológica. Menos al Papa, a todo dios en este país". La vida dissoluta del Borbó ja era famosa a l'època de cadell del dictador Franco, que el vigilava de prop per "sinvergüenza" y "depravado". Tot i això, va fer estralls segons Inglés, acumulant fills naturals no reconeguts. Estima que en té 20, "teniendo en cuenta las 14 denuncias de paternidad (de carácter amable) que se presentaron en su día en determinados centros militares y referidas exclusivamente a su etapa castrense". La cirereta, dir-li "depredador sexual", per si no havia deixat clara la seva posició.

joan carles franco GTRES

Joan Carles Franco GTRES

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles Marta Gayá T5

Joan Carles Marta Gayá T5

sol bacharach amant rei

Sol Bacharach amant Joan Carles, Casa Reial

albert sola fill joan carles 2

Albert Solà fill Joan Carles EFE

boda joan carles sofia gtres

Boda Joan Carles i Sofia GTRES

joan carles sofia no es miren GTRES

Joan Carles i Sofía no es miren GTRES

L'excoronel es despatxa a gust, fins i tot amb la Reina Sofía, a la que no indulta: "indecoroso papel de reina consorte porque no tenía donde caerse muerta, echándole cara al asunto de acuerdo al famoso refrán español que dice “dame pan y dime tonto”." En té per a tothom. I s'està animant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat