Després de fer tremolar La Zarzuela amb la bomba de la filla secreta i aristòcrata del rei Joan Carles I, Pilar Eyre segueix donant titulars. No contenta amb el rebombori que va causar, poc després va deixar anar una informació que havia callat durant més d’un any: la reina Sofia tenia una “amistat especial” amb el vidu de la Duquessa d’Alba, Alfonso Díez.

Els mitjans van embogir, i durant molt de temps s’ha estat parlant d’aquesta relació. Les especulacions van multiplicar-se ràpidament, han estat junts? És també la reina Sofia infidel? Un altre periodista especialitzat en la Casa Reial, Jaime Peñafiel, va voler parlar-ne també. Va ser a la seva columna a El Mundo, en la qual va assegurar que Alfonso hauria patit un derrame a l’ull esquerre a causa d’una pujada de tensió produïda pel disgust de la notícia.

reina sofia alfonso diez gtres

GTRES

Doncs bé, ara Pilar Eyre ha volgut fer gala de tenir més informació encara, convertint-se en l’estrella de la tarda de divendres a Sálvame. La periodista va estar promocionant el seu nou llibre, però també va tenir temps d’anunciar un bombazo. Tot començava amb la confirmació de què l’amistat entre Sofia i Alfonso Díez hauria posat punt final: “Des que es va publicar la informació, la relació està trencada. Ja no hi ha trucades, ni missatges de WhatsApp ni trobades”.

Però el més fort de tot arribaria després, quan Eyre va assegurar que el rei Felip hauria intervingut perquè tot això acabés: “Va haver-hi una ordre de Felip VI que va dir: Aquí no se coge ninguna llamada más de este señor. Va prohibir les trucades d’Alfonso a Sofia”.

El monarca no voldria que la polèmica anés a més i se seguís especulant amb una possible relació extramatrimonial de la seva mare. Sembla que ja en té suficient amb les del pare.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat