La monarquia té un problema molt greu. Molt més greu que la vida d'escàndol de Joan Carles de Borbó: està envoltada i defensada per extremistes armats. L'exèrcit és la guàrdia pretoriana de Felip, unes forces armades on la ideologia és descaradament ultra i franquista. El monarca, en comptes d'allunyar-los del seu cercle íntim, els legitima, els mima. 'De tal palo, tal astilla'. I ja se sap: els uniformats espanyols són molt de pals. De sang. De bestieses antidemocràtiques. Com la carta de 73 excomandaments de l'Exèrcit de Terra jubilats cridant al cop d'estat. Les mateixes mòmies que amenacen amb matar 26 milions de ciutadans per Whatsapp: el pecat és no ser tan fatxes com ells. El sac és ample, hi caben molts "traïdors", és clar.

rei Felip VI vestit militar riu GTRES

rei Felip VI vestit militar riu / GTRES

A mesura que passen les hores, anem coneixent més detalls de les barbaritats que escriuen en un xat privat de veterans de la promoció XIX. Si termes i expressions com "afussellar", "irrepetible Franco", "extirpar el càncer" o "repetir la història" del 36 no eren prou indignants, el programa 'Las Cosas Claras' de Jesús Cintora a TVE en filtra més. No es tracta només de matar "rojos y separatistas", també a les criatures. "Hay que aniquilar a 26 millones, niños incluidos". Un dels participants es posa les mans al cap: "Paco, por Dios, es lo único inocente que queda". Però l'orgull fatxa no té pietat: "Nada. La purga es la purga. Que se convenzan de una puta vez que nuestra sangre no admite la democracia. Nuestro odio es más fuerte que nuestra convivencia". Una orgia de sang i morts per a 'mayor gloria de la patria', beneïda i mai no censurada pel seu ídol i comandant en cap, Felip de Borbó.

Jesús Cintora whatsapp amenaces militars 'Las Cosas Claras' TVE

Jesús Cintora whatsapp amenaces militars 'Las Cosas Claras' / TVE

xat militars colpistes amenaces RTVE

xat militars colpistes amenaces 2 RTVE

xat militars colpistes amenaces / RTVE

Mentre que tenim gent a la presó per pujar a un cotxe o es fabriquen bogeries com la de 10.000 soldats russos per obtenir la independència de Catalunya, segur que aquestes amenaces són només reflexions en veu alta d'espanyols de bé preocupats per l'estabilitat del seu estimat país. Un país en el que els sobra la meitat de gent. Felip, ferm, es quadra, abaixa el cap i els saluda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat