L'ara rei Felip i el príncep Haakon de Noruega tenen una bona amistat des de fa molts anys. De fet, va ser l'hereu noruec el que li va presentar a l'aleshores príncep espanyol, a la publicista Eva Sannum, amb qui mantindria una relació sentimental i que durant un temps tothom va veure en ella com la futura reina d'Espanya. La tardor del 1997 va ser quan va començar l'affaire, i fins i tot la noruega va ser l'acompanyant de Felip en el casament de Haakon amb Mette Marit, amb un espectacular vestit blau que va indignar Joan Carles que ja forma part de les imatges més icòniques de la monarquia dels darrers anys.

eva sannum i Felip GTRES

GTRES

L'amor es va trencar de tanto usarlo, però no així la bona sintonia entre Felip i Haakon. Per això, quan va néixer la seva primera filla, el noruec li va demanar a l'espanyol que fos el seu padrí. Felip va acceptar, però no va poder assistir al bateig perquè estava fent els preparatius del seu casament amb Letícia. Però ara, anys després, s'ha celebrat la confirmació de la princesa Ingrid Alexandra, en el que ha estat el gran aconteixement familiar. I el padrí borbó ara sí que hi ha anat, vestit amb les seves millors gales.

felip noruega

GTRES

Potser penedit per haver fallat en el bateig, el regal que li ha fet ara el padrí a la fillola no ha estat qualsevol detallet: una joia caríssima, un braçalet d'or que la jove no trigarà en lluir.

brazalete

NRK

I Letícia, mentrestant? Ni estava ni se l'esperava... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat