Letícia detesta els dimecres. És el dia que es publiquen les revistes del cor i la reina és valor segur de portada. Qualsevol drapet que triï la dona del cap de l'Estat serà bona excusa per posar-la tota la setmana als quioscos. Diez minutos ha caigut en la temptació: Letizia, los secretos de su espectacular físico. Als 46 anys la reina es manté esvelta però els "secretos" de què parla el paper cuixé són dos: "cirurgia" i "plàstica". Com a revista rosa, dissimulen els retocs de bisturí de la reina i se centren en la matraca "healthy". El resum d'En Blau és un altre: treballar poc, tenir un entrenador personal i punxar-se coses a la cara:

leticia granota cremallera EFE

EFE

És l'acte de dimarts de la reina, amb una granota Mango de cremallera a l'escot per fer-se la jove en uns premis per a joves científics. Diez Minutos dona les claus de l'esvelta reina: "Acelgas, espinacas o kale (un tipus de col), ricos en clorofila, que desinflaman la piel". Si té la cara inflada no és per dormir poc sinó pel que s'hi punxa, vitamines i el que calgui . De maquillatge, "cejas muy trabajadas, se aplica un extra de luz aplicándose iluminador en los párpados, nunca toma el sol, cosmética orgánica". Viu a l'ombra per tenir la pell pàl·lida i marcar sang blava a les venes.

leticia primer pla maquillada GTRES

GTRES

A l'hora d'abordar la cirurgia estètica la revista hi passa de puntetes i difon la gran mentida: "Solo ha pasado por el quirófano para retocar su nariz debido, según fuentes oficiales, a problemas respiratorios. Le limaron el tabique nasal y elevaron la punta. La barbilla se la suavizó con infiltraciones". Sempre que un famós es fa el nas és perquè no respirava bé. Demà m'afaitaràs. Hi ha més quiròfan: "Al retocarse la nariz aguileña su rostro ganó dulzura. Se ha redondeado con rellenos de ácido hialurónico. Incluso sus labios parecen más definidos y carnosos, se hizo una otoplastia". I la cirereta: "Los tratamientos se los hacen en Zarzuela". Com La Tienda en Casa però de la cirurgia plàstica.

leticia recent operada spanair GTRES

GTRES

Pestanyes postisses, bótox a la cua de les celles, tatuatges on falta pèl de cella, injeccions de vitamines i àcid hialurònic... Letícia ho ha provat tot. I en l'esport: "Entrenador personal que acude a Zarzuela casi a diario,  gimnasio particular distinto de los empleados, pesas y ejercicios de cardio para tonificar,, running, yoga Iyengar" i el més necessari per la seva família i la premsa: "ha probado el boxeo". Que no rebi un cop i hagi de fer-se un tercer nas.