Any nou, vida nova. I cara nova. O això és almenys el que ha pensat Letícia Ortiz. Sempre obsessionada amb la seva imatge, la reina d’Espanya és una habitual de les operacions estètiques i els postissos. Per si això fos poc, Letícia ha tancat l’any 2018 acumulant roba per valor de 80.000 euros a l’armari.

letizia mobil gtres jpg

GTRES

Tanta feina ha de ser realment estressant i la reina ha gaudit d’un llarg descans nadalenc, per trencar una mica la rutina. I sembla que la millor manera que Letícia ha trobat per passar les Festes és, més enllà d’algun exclusiu viatge, fer una visita al seu cirurgià.

leticia operada 2 gtres

GTRES

La revista Semana du a la portada la cara nova de la reina d’Espanya i el resultat és un horror. “Sonrisa poco natural”, diuen. Letícia ha lluït el seu nou rostre en una visita a la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción de Madrid i ningú ha passat per alt com d’estirada l’han deixat. “¿Qué le pasa en el rostro?”, es demanen a Semana. “Un poquito de bótox, un pinchacito de vitaminas, un suave rellenado de ácido hialurónico...”. Per molts diminutius que utilitzin és força difícil amagar l’espant que provoca Letícia ara mateix. “Los expertos recomiendan hacerlo cada seis meses para no saturar y mantener un aspecto lo más fresco y natural posible”. Potser convindria que algun dels experts dels quals es rodeja la reina li fes veure que és millor que deixi de fer-se coses a la cara si no vol acabar feta un cromo.

leticia operada gtres

GTRES

La cara plastificada de Letícia no ha cridat només l’atenció de la premsa. Les fotografies de la cara nova de la reina d’Espanya corren per la xarxa i ja hi ha qui s’hi acarnissa. El cantant Valtònyc, exiliat a Bèlgica, és un d’aquests tuitaires que s’ha fet un fart de riure en veure el desastre reial de Letícia. A l’artista mallorquí cal llegir-lo rapejant: “El cirujano de esta jamba debe ser republicano, comunista y catalán. Qué cabrón, vaya desastre”.

La monarquia espanyola acumula enemics a la premsa alemanya, la diplomàcia portuguesa i la família reial grega. El proper a la llista negra, el cirurgià de Letícia?