Letícia, del futbol a les desfilades militars en menys de 48 hores. La reina no baixa del tron i segueix presidint actes molt lluny dels desafavorits. Lloable que doni suport a l'esport femení, però a la desfilada pels 175 anys de la Guàrdia Civil no era necessària. El cap de les Forces Armades és el seu marit i la reina ni és militar ni ho fa veure. Però Zarzuela no desaprofita l'ocasió per oferir una imatge dels reis units per les FF.AA. L'àlbum de fotos és el d'una determinada Espanya. La primera és la més significativa:

espanya canyí reis efe

leticia ministra defensa EFE

leticia felip guiardia civil EFE

reis guardia civil CR

public 165 guardia civil EFE

Casa Reial / EFE 

Barrets d'Espanya, senyores empolainades i agents amb mostatxo. Sobredosi d'espanyolitat que contrasta amb la sobrietat de Letícia. La premsa insisteix en què el vestit la fa més prima, com si li fes falta semblar-ho, i li critiquen un look sense estridències. Els qui esperaven una picada d'ullet al verd guàrdia civil o al vermell espanya s'han vist decebuts. Entre ells el diari El Mundo que va publicar que "Letizia considera que cualquier manifestación de españolismo es políticamente incorrecta". Una denúncia sorprenent del seu expert Carlos García Calvo: "Letizia ha evitado cualquier manifestación folclórica o racial. La mejor forma de mantenerse en forma es bailando sevillanas, para adelgazar y tener los brazos bien torneados como le gustan". L'unionisme troba a faltar que Letícia balli flamenc com Inés Arrimadas.

leticia guardia civil GTRES

GTRES

Mai no hem vist una Letícia flamenca. En canvi l'última fotografia és ben espanyola: adreçant-se al guàrdia civil com una senyora a un cambrer a l'hora de l'aperitiu: "unes olivetes i un bitter".