Ara que la princesa Elionor és a punt d'acabar el seu primer curs a l'acadèmia militar de Saragossa, ara que l'hereva té cada dia més protagonisme i es mostra (la mostren) molt més que abans de tenir 18 anys, veiem el dia a dia sobre tot el que té a veure amb la filla gran de Felip i Letícia. A la mínima que poden, a Zarzuela la treuen a passejar per anar preparant el relleu i que vagi agafant experiència institucional. Per això no és estrany que en diferents actes monàrquics, la princesa acompanyi els seus pares i mostri el seu somriure Profident al personal, anant saludant amb la mà i posant la millor de les cares. L'últim lloc on l'hem vist? Aquest dimecres, acompanyant son pare en la celebració i el no parar d'actes d'homenatge sobre els deu anys de regnat del Borbó.

Elionor va acompanyar el protagonista del dia, la seva mare i la seva germana de bon matí, quan va sortir al balcó de palau per veure el canvi de guàrdia (amb aparells d'aire condicionat i excrements que anaven deixant els cavalls), i després, en una entrega de premis o en el dinar institucional on van sorprendre el seu pare, deixant-lo desencaixat, quan ella i Sofia, a instàncies de Letícia, van agafar el micro i li van dedicar unes paraules. I després, concert al vespre d'Ara Malikian on se li va veure un més que evident canvi en la seva cara. Una Elionor somrient en tot moment. I a propòsit del seu somriure, a Vanitatis, gràcies a l'opinió d'uns experts, han arribat a una conclusió sobre la seva boca.

DL u558796 105
Eliuonor amb la seva mare Letícia / GTRES

Pregunten directament si "¿Se ha blanqueado los dientes Leonor?". I la resposta és clara. Unanimitat en que aquests dents blancs perfectes de l'hereva són fruit d'una visita i un tractament al dentista. Després de portar ortodòncia per posar bé els seus canins durant dos anys, i un cop fora els aparells bucals, mostra un somriure d'un blanc encegador, gairebé com aquella escena mítica amb el Ross de Friends:

Experts com José Manuel Sanz, odontòleg que ho té claríssim, més clar que el blanc de les dents d'Elionor: "Parece que sí, viendo esas fotos, y posiblemente se haya hecho un blanqueamiento de clínica profesional con blanqueamiento, o bien con láser o bien con luz pulsada para mantenerlo". Ara, el que ha de fer la jove és "mantener superbuena higiene, evitar hábitos como el consumo de tabaco, y bebidas que puedan teñir, vino tinto, café. Todo eso provoca tinciones y hace que el diente se vuelva un poco más oscuro y más amarillo con el tiempo"... Tenint en compte que ja l'han enxampat alguna vegada de festa, que vagi amb compte o li quedaran groguencs. O això o haurà de repetir sovint el procés, cosa no massa recomanable: "Lo ideal, ya que es bastante joven, no sería repetir de forma constante un blanqueamiento de clínica que es más abrasivo"...

DL u558796 071
Elionor i Sofia / GTRES

Ara qui s'hauria de blanquejar les dents i seguir el seu exemple és el seu pare Felip, amb una dentadura lamentable tractant-se d'un monarca que ha d'anar somrient al personal cada dos per tres.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!