Fa setmanes que no parlem de Joana Sanz. L'exparella de Dani Alves (però actual esposa, ja que encara no estan oficialment divorciats) segueix en parador desconegut i és per això que no publicàvem res. Acostumada a explicar a les seves històries d'Instagram on es troba, fa dies que Sanz no mostra el lloc on es troba. La premsa rosa va com a boja intentant endevinar si és a Madrid o a la seva casa d'Esplugues de Llobregat, però no la troben ni aquí ni allà. Diversos paparazzis fan cua en ambdós enclavaments, però no hi ha manera. Tranquils, que aquí està EN Blau per resoldre-ho...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

EN Blau, sempre al peu del canó, ha pogut saber on es troba realment Joana Sanz i ho sap al 100%. A les seves històries d'Instagram ha pujat fotos estirada a la platja i dins d'una habitació d'hotel, endrapant un deliciós dolç al qual segur que Letícia li faria fàstics. Doncs bé, "con esto y un bizcocho", mai més ben dit, us podem assegurar que Joana Sanz es troba a la localitat de Castelldefels (Baix Llobregat). Allà és on està fent unes minivacances abans d'emprendre el seu següent viatge amb destí Madrid.

Joana Sanz IG stories
Joana Sanz IG stories

La canària està a punt de tornar a la feina a la capital d'Espanya, però abans vol acabar de gaudir del sol i dels últims dies del mes de maig, el qual segur que ella considera com el de la recuperació, ja que, per fi, ha tingut bones notícies. Cada vegada se la veu més feliç i això és potser per la llibertat que ha adquirit. Com a bona persona que és, visita Alves a la presó de tant en tant i, també, es diverteix amb les millors experiències amb les seves amigues. Ha fet molts plans amb elles i també amb la que podria ser la seva nova il·lusió. Es tracta de Marc Leirado, periodista rosa amb qui va ser caçada fa unes setmanes pel carrer diverses vegades. Els mitjans ja comencen a xiuxiuejar... Casualment, ell també es troba a Castelldefels i, casualment, també a la piscina d'un hotel. Estaran junts prenent el sol?:

Marc Leirado IG Stories
Marc Leirado IG Stories

A punt del milió

Joana Sanz continua meravellant-nos tots amb les seves xarxes socials i està a punt d'arribar al milió de seguidors. A Instagram, com a bona influencer que és, és on més destaca, i continua arrasant amb noves fotos espectaculars. Últimament, torna a estar més activa, no només amb el post de "si la vida te da limones, dale limonada", sinó amb altres fotos top com els posats al el photocall del seu últim esdeveniment, organitzat per Harper's Bazaar. O què dir d'aquesta a la ciutat de l'Os i l'Arboç?:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Allà, a Madrid, és on més contenta se la veu. Li vindria molt, molt bé un canvi d'aires i a la capital, on té gairebé tots els seus projectes, podrà iniciar un nou cicle que no li recordi a Dani Alves. És la millor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)