Les xarxes socials fan molt mal als personatges públics. Alguns d'ells estan acostumats a exposar-se a crítiques i comentaris de tota mena i se la sol relliscar el que els diguin els anònims, però quan ja es passa la barrera de la crítica i es passa a l'insult, això ja n'afecta molts més. Hi ha multitud de famosos i famoses que no toleren els insults i entre elles està Joana Sanz, l'encara dona (tot i que la separació és imminent) de Dani Alves. El futbolista brasiler, pres per presumpta agressió sexual, era la parella de Joana fins que tot es va torçar.

Joana Sanz amb Dani Alves
Joana Sanz amb Dani Alves

Tothom sap la història, així que no la narrarem de nou, però amb Alves entre reixes des de fa quatre mesos, la model canària està sola i s'enfronta a tota mena de missatges obscens. Alguns d'ells són de gent que no té vida i que viu en el màxim avorriment més absolut assetjant famoses, quelcom patètic. Joana ja recentment s'havia esborrat les xarxes socials, però després del seu comeback a Instagram, ha tornat a patir vexacions amb molt mala llet i que busquen fer sang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Sanz ja ha mostrat públicament en més d'una ocasió les coses lletges que li diuen els seus destroyers per Instagram, però el que no havíem vist mai en la de Tenerife és que publiqués missatges que reben les seves amigues en els quals engendraments amb potes la posen de volta i mitja. Un d'ells surt dient-li a l'amiga en qüestió que "Sanz es una perra"... i això ha fet obrir la caixa dels trons. Joana, topa, ha pujat fotos dels insults a les seves històries d'Instagram i ha anunciat que aquest usuari serà denunciat. Ben fet, Joana: a tot aquell que insulti, denúncia "al canto". Bravo.

Instagram Joana Sanz Instagram Stories
Instagram Joana Sanz Instagram Stories

"Això es denunciarà. Que li escriguin això a les meves amigues amenaçant-me és greu", comunica Joana Sanz. Esplèndida l'ex d'Alves, que ara ja sí que sí que sembla estar sortint del pou. Joana no veia la llum al final del túnel fins aquest mes de maig: la trista mort de la seva mare, l'empresonament i les banyes del seu fins llavors xicot, així com també la mort del seu gosset feien que Joana caigués en una espiral negativa a la que a qualsevol ésser humà se li hagués fet bola. Tanmateix, ha remuntat: ara està amb energia positiva i molt optimista. Les seves amistats més lleials són les que l'estan ajudant aquest any tan difícil de la seva vida, segurament el més complicat de tots.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Visites a la presó

Alguns els sorprèn que Joana Sanz continuï anant de tant en tant a visitar a la presó a la seva exparella. Fa un parell de dies va acudir-hi i ja avisa que ho continuarà fent: més enllà del que li va fer Alves, ella és una bona persona i per això estima Alves, encara que ja no estiguin ni vagin a estar junts.

Joana Sanz IG

Joana Sanz IG