Els Pressupostos Generals de l'Estat ja s'han detallat i una de les partides més sorprenents és l'augment de sou del rei. Han triat el pitjor dia per anunciar que s'apuja el pressupost de la Casa Reial gairebé un punt. El 0,9% d'augment suposa un salt als 8 milions d'euros per 2018. Es fa públic quan els pensionistes estan en peu de guerra, però Felip va marxar a esquiar el dia de les manifestacions de la Tercera Edat. Ara anuncien que gastaran més diners en reis dels contribuents el dia que salta a la llum pública la pèssima relació entre la ramília reial en un vídeo dels que farà parlar mesos

reis a palma efe

EFE

Per pagar la manutenció de les 6 persones de la foto els espanyols destinaran 8 milions d'euros. Cal afegir despeses que afecten altres membres de la família del rei que ja no són família reial, com la seguretat de les infantes Elena i Cristinaels guardaespatlles que Froilán s'emporta de festa o els que conviuen a Suïssa amb Urdangarin. És el segon any consecutiu d'augment del pressupost després que el de 2017 ja va pujar un 0,56%. Segons el web de Casa Reial serveix per pagar "personal de alta dirección, y laboral; gastos de funcionamiento, como material de oficina; determinados suministros; gastos de protocolo y de representación -almuerzos, cenas, recepciones-; viajes; adquisiciones de material diverso para el funcionamiento de los servicios, etc." Aquest etcètera és poc precís tractant-se de mil tres-cents milions de pessetes. En Blau ja va explicar que el sou de Felip i Letícia és mileurista: guanyen mil euros al dia per fer això:

felip saluda efe

elionor saluda EFE (2)

EFE

A Zarzuela han trepitjat una tifa d'un gat negre que passava sota una escala. O són molt matussers. I la xarxa ha explotat:

Vaga dels Borbons? Si decidissin deixar de treballar el problema seria adonar-nos-en.