Després d'estar vuit dies a l'hospital recuperant-se de la seva dissetena operació, el rei Joan Carles ha marxat cap a casa. Ha rebut visites per part de gairebé tota la família, fins i tot, de la seva estimada jove Letícia, que ha deixat entreveure com d'esquerpa pot ser de vegades, tallant la princesa Elionor quan estava responent a la premsa. L'emèrit ha rebut l'alta hospitalària del centre Quirón Salud Madrid de Pozuelo de Alarcón, on li van fer fa una setmana un triple “bypass”. Ha sortit fent el que acostuma: ser el rei més campechano del món i fent brometes: "he salido con tuberías nuevas, cañerías nuevas, fenomenal. Pero es como si me hubiera pasado un camión por encima"mentre alguns li reien les gràcies.

joan carles periodistes

GTRES

Des de el cotxe oficial, el rei ha anat responent als periodistes i ha confessat que la recuperació li portarà un mes i mig, mentre agraïa a la premsa la seva dedicació tots aquests dies. Malgrat això, una pregunta l'ha descol·locat, l'ha deixat fora de joc, l'ha deixat amb aquesta cara:

joan carles surt hospital

TVE

El monarca ha respost sobre si té mal, sobre el temps de recuperació, sobre els nets que l'han anat a veure... Fins que li pregunten: ”¿Qué va a hacer ahora?”. JC dubta, posa cara de no saber ben bé on és i respon: "¿Ahora? Pues llegar a casa”... Gràcies, sa majestat. Gràcies per tranquil·litzar la ciutadania que ara ja podrà dormir tranquil·la sabent que ara se'n va cap a casa. És clar, el periodista no ha pensat bé la seva pregunta: preguntar-li a algú com ell sobre què faria, quan aquest algú no és que tingui, precisament, l'activitat més frenètica del món, és provocar un curtcircuit al cap d'un Borbó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat