Havia de passar. L'última joguina d'internet és l'aplicació per a mòbils que permet fer-se una foto i veure's com seràs de gran. Se l'han fet a vips diversos:  Messi, Piqué, Miki o Noemí Galera, "víctimes" de la nova app de moda però quedava una famosa, la més fotografiada: la reina Letícia. I una revista del cor ha gosat fer l'experiment. És la catalana Lecturas. No cal permís del famós, només agafar fotos seves i passar-les per l'adreçador. El resultat és impactant i curiós, Letícia recorda una cèlebre columnista de la revista:

leticia vella 2

leticia vella 3

leticia vella

A quina famosíssima periodista catalana experta en Casa Reial els recorda, especialment en aquesta última imatge de vermell? Serà un retoc dels seus companys de Lecturas però a En Blau ens evoca la meravellosa Pilar Eyre:

ENTREVISTA PILAR EYRE LIBRO CARMEN LA REVELDE   ROBERTO LÁZARO 01

Roberto Lázaro

No cal dir que Eyre és molt més jove (i guapa) que els 80 anys que l'app encoloma a Letícia, que per molta dieta detox que protagonitzi, li caurà tot. El que no diu l'app és si als 80, Letícia serà reina, reina mare o divorciada a l'exili d'una República espanyola.