La història d'Albert Solà, el català de la Bisbal de 63 anys que reclama ser el fill primogènit i extramatrimonial del rei Joan Carles, porta cua. El seu llibre ha tornat l'interès per una història que sembla certa. Ara que a Julio Iglesias la justícia li acaba d'atribuir un novè fill, Jaime Peñafiel es tem que Joan Carles, que ja no té immunitat judicial, hagi de anar als tribunals per una reclamació de paternitat. Una mera prova d'ADN serviria, però gran part de l'opinió pública ja veu Joan Carles com Julio Iglesias, capaç d'anar al llit amb centenars de dones. Entre el possible rei Albert i l'emèrit salta a la vista que poden ser pare i fill, com dues gotes d'aigua

fill català del rei joan carles gtres

discurs nadal joan carles gtres

GTRES

Escriu Peñafiel a republica.com: "Me enfrenté en un programa de televisión al catalán preguntándole ¿En qué año nació usted, en 1956? ¿Sabe usted lo que sucedió en la vida de don Juan Carlos? Ese año, precisamente en las vacaciones de Semana Santa, el Príncipe que entonces tenia 18 años y era cadete en la Academia General Militar de Zaragoza, mató accidentalmente a su hermano Alfonso cuando jugaban con una pistola que creían descargada. ¡Para echar un polvo a su madre!". L'argument de Peñafiel és estrany: l'adult Joan Carles com que va ser un homicida imprudent no va practicar sexe en tot aquell any.

joan carles i germa TVE

TVE

Conclou Peñafiel que després  d'haver disparat mortalment el seu germà petit Alfonsito, a Joan Carles no li van quedar ganes de fer sexe (echar polvos en terminologia Peñafiel) i la frase final és "Como para ir a Barcelona de devaneos". Com a prova en un judici de paternitat, millor refiar-se'n de l'ADN. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat