Saber-se la (llarga) llista d'amants del rei Joan Carles comença a estar al nivell de saber-se la llista dels noms dels Reis Gots o la llista de decimals del número Pi. Cal fer-se un croquis gegant per tenir controlades totes les pulsions eròtico-festives de la bragueta de l'emèrit i no perdre's en l'intent. Al podi hi ha les inamovibles Corinna, Bárbara Rey i Marta Gayá, però pel camí ha anat quedant el rastre d'affaires extramatrimonials que han fet que Sofia no tingui competència a l'hora de no passar per les portes. I mira que les de Zarzuela són ben altes.

corinna joan carles EP

Joan Carles i Corinna (Europa Press)

Són tants els embolics de Joan Carles i les trobades sexuals que ha tingut que fins i tot algú que ho sap tot d'ell, que pràcticament es diria que cada cop que s'enllitava el campechano, ell era sota el llit, Jaime Peñafiel, ha quedat sorprès després d'una de les darreres revelacions. L'aristòcrata alemanya revelava en una entrevista per a la BBC el nom d'una nova amant amb qui Juancar li posava les banyes a la seva dona i a ella mateixa: l'empresària valenciana Sol Bacharach

sol bacarach amant rei

Sol Bacarach, Joan Carles i Sofia

Corinna diu que va donar per acabada la relació adúltera amb Joan Carles quan el cap de l'Estat mantenia alhora una segona relació extramatrimonial amb la vídua del catedràtic assassinat per ETA Manuel Broseta. Segons Corinna, l'altra amant "ha visitado Zarzuela en varias ocasiones. Tiene fotos con el rey y la reina". Bacarach va superar una addicció a les drogues, i ara, qui ha parlat d'aquesta nova amant, amb sorpresa, és Peñafiel: "Ha desvelado algo que ignorábamos, al menos este columnista que cree saberlo todo o casi todo del Rey Emérito. Que aparezca un nuevo nombre de  mujer en la vida de don Juan Carlos puede que no sea ya ni noticia".

Jaime Peñafiel EFE

Jaime Peñafiel (Efe)

L'escriptor, a la seva columna a Reino de corazones, confessa que desconeixia la primícia desvelada per Corinna fa uns dies, que la relació amorosa de Joan Carles amb la vídua va durar tres anys i que no li sorprèn la semblança entre l'una i l'altra: "Sol Bacharach no tiene nada que ver con las “otras”. Corinna señala que durante el affaire con la valenciana, ésta visitaba Zarzuela como miembro de la Asociación United World College. Fotos de esta visita existen. Y si la observamos, cierto parecido tiene Sol con la falsa princesa".

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat