La família reial espanyola va donar inici a una setmana carregada de compromisos. Aquest dimarts van viatjar a Amsterdam en el primer viatge d'Estat de 2024. Allà romandran fins dijous a la nit. Però dilluns passat van tenir una cita familiar, especialment Letizia, que és qui es va alliberar la seva agenda per poder passar temps amb la seva mare. Paloma Rocasolano va complir 72 primaveres, encara que pensa fer una petita celebració durant el cap de setmana. Mare i filla van dinar juntes.

Paloma Rocasolano sempre s'ha mantingut en un discret pla, en l'anonimat. Només se l'ha vist aparèixer en un parell d'ocasions, com en la confirmació de Sofia, on també va assistir la reina Sofia, o en els Premis Princesa d'Astúries, als quals no falta ni un sol any. Es mostra molt il·lusionada amb Leonor.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano

La infermera jubilada sempre s'ha caracteritzat per ser una dona molt discreta, elegant i amb un gran sentiment per la família, l'únic que li va agradar d'ella a la reina Sofia. Paloma Rocasolano es va casar amb Jesús Ortiz el 1971, però es va divorciar el 1988 després d'acceptar instal·lar-se a Madrid i abandonar Astúries pel creixement personal del periodista.

Aquest any el seu aniversari serà més discret, però estarà acompanyada novament per Marcus Tokuaboh, un empresari britànic de qui està profundament enamorada després de dècades de solteria.

El canvi d'actitud radical de Paloma Rocasolano

Les males llengües asseguren que Paloma Rocasolano sempre ha estat una dona molt creguda. S'ha encoratjat massa des que la seva filla s'ha convertit en reina. Li va fer molta il·lusió emparentar-se amb els Borbó i era l'enveja de tot el barri. Ha passat d'anar a la platja, a Benidorm, tots els estius amb el para-sol, la cadira plegable i la nevera portàtil carregada de begudes i entrepans, a viatjar per tot el món, dinar i sopar als restaurants més exclusius, freqüentar les botigues de marques d'alta costura i dormir en hotels de cinc estrelles. Res a veure amb l'altra Paloma Rocasolano.

No li agrada gaire anar a dinar o sopar fora, per això probablement el seu aniversari se celebri un any més a la casa de Telma Ortiz. Quan va a un restaurant li posen molt nerviosa les mirades, a més demana els comensals que no tinguin el telèfon mòbil a mà o que l'apaguin. No suporta que la gravin i aquests vídeos o fotografies puguin ser manipulades.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano