Paloma Rocasolano s'ha quedat sola un dia tan especial. Dilluns passat 15 d'abril, la infermera jubilada complia 72 anys, però en aquesta ocasió no feia una gran celebració, perquè la xifra tampoc no acompanyava i els seus familiars tenien compromisos ineludibles. Les seves netes Leonor i Sofia es trobaven estudiant a Saragossa i a Gal·les respectivament, mentre que els fills de Telma Ortiz estan a l'escola, i Letizia i Felipe havien de preparar el seu viatge als Països Baixos. A més, el rei tenia un compromís institucional dilluns. La reina va deixar buida la seva agenda per poder visitar la seva mare. Mare i filla van dinar juntes i van compartir algunes confidències. Unes hores juntes on van demostrar la seva gran complicitat.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano

En el transcurs d'aquesta jornada, Felipe ha resultat ser el més perjudicat. Malgrat no haver cancel·lat cap compromís previst, va prosseguir amb la seva agenda institucional com si no fos el dia d'aniversari de la seva sogra. Tanmateix, s'ha develado que la relació entre el rei i la mare de Letizia no és en absolut cordial. Felipe va mantenir les formes tant per respecte a la corona com perquè encara no s'havia exposat per complet la veritat.

Felipe prohibeix l'accés a Zarzuela als Ortiz Rocasolano

Pel que sembla, Paloma Rocasolano estava al corrent de la relació extramatrimonial de Letizia amb Jaime del Burgo. En lloc d'aconsellar-la en nom del benestar de les seves filles, li va donar suport sense reserves, fins i tot facilitant-los les golfes per a les seves trobades íntimes. Felipe percep ambdues dones com a igualment enganyoses i motivades per interessos propis. Per tant, també ha tancat les portes de Zarzuela a Paloma, encara que no va poder fer-ho abans que esclatés la veritat. Ha suportat més d'una dècada la presència de l'exesposa de Jesús Ortiz en la institució. Ser rei mai ha estat una tasca senzilla. Felipe va decidir absentar-se del dinar privat entre mare i filla.

Paloma Rocasolano
Paloma Rocasolano

Felipe està molt enfadat amb Paloma Rocasolano per encobrir la seva filla. Des que s'ha fet pública la infidelitat ja no vol que s'apropi a Zarzuela. Letizia sempre manava i prioritzava la seva mare abans que a la resta. Ara és el rei el que ostenta el poder i qui decideix qui entra o no a la seva casa, després de distanciar-se de la seva família, ara són els Ortiz Rocasolano els que han de demanar permís, Letizia està molt enfadada.

Ara per ara, Paloma Rocasolano no podrà gaudir d'una festa en aniversari en condicions. Es desconeix si aquest cap de setmana farà alguna celebració.