L'hospitalització de borbons aquest estiu està sent analitzada al detall. Mentre Joan Carles va aparèixer somrient i joiós després d'un triple by pass, la seva germana Pilar apareixia com si li hagués passat un autobús per sobre, per una baixada de defenses. Les fotos són ben diferents, fins el punt que el digital LOC analitza la coqueteria del rei emèrit i en destapa una novetat: la boca. Sembla inversemblant que després d'una operació a cor obert el rei Joan Carles es faci les dents, però això és el que diuen els experts. Mentre Pilar està fatal, Joan Carles té dents noves:

infanta pilar malalta gtres

joan carles brackets GTRES

GTRES

Segons destapen els odontòlegs consultats, és "una férula dental invisible, alineadores transparentes que se inventaron hace casi dos décadas para sustituir a los antiestéticos brackets. Te los quitas para comer y el resto del día los llevas puestos. Además, no hacen rozaduras". Els dentistes afirmen que molts jubilats els fan servir però què passa si el pacient porta dentadura postissa? Sembla estrany posar-se bràquets transparents sobre unes dents de mentida però podria ser una estratègia de Joan Carles per fer creure que als 81 anys conserva les dents originals. Peñafiel va insinuar en un article al mateix digital que l'emèrit ja no té dents i que porta pega a la butxaca per enganxar-se la dentadura postissa.

joan carles cara inflada GTRES

Rei Felip VI riure automobile Barcelona - Sergi Alcàzar

GTRES / Sergi Alcàzar

En Blau ja va avançar en exclusiva que el seu fill Felip té les dents grogues, en una foto del nostre fotògraf Sergi Alcàzar. Sembla que el fort dels borbons tampoc no són les dents.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat