Cada cop que el rei Joan Carles és hospitalitzat, i passa molt sovint, la Casa Real aprofita per oferir una imatge d'unitat. Els diferents membres de la Família del rei van desfilant: Felip i Sofia, Felip i Letícia, l'hereva Elionor o les dues infantes. El cas més observat ha estat el de l'exiliada Cristina. Fora de focus, a Suïssa i amb el marit a la presó per corrupció, la germana de Felip ha anat a l'hospital amb tres dels seus quatre fills. I la sorpresa salta en veure els looks. 

cristina i fills urdangarin hospital GTTRES

GTRES

Les revistes del cor es fixen en les nenes com a presumptes it girls però En Blau para l'ull en l'adoctrinament reial: polseres amb la bandera d'Espanya:

infanta fills gtres

GTRES

A la foto ampliada es veu perfectament com la nena Irene, 14 anys, i el nen Miguel, 17 anys, tot i ser menors d'edat ja llueixen patriotisme espanyol. Ells no en diuen nacionalisme perquè la bandera al canell és rojigualda. No se la treuen ni per una visita que ha estat seguida per desenes de mitjans. 

irene urdangarin gtres

miguel urdangarin efe

infanta elenba hospital efe

visita reis hospital efe

EFE / GTRES

Ja no només són Elena i Froilán els qui sembla que van de bandera espanyola fins a la roba interior. Ara ja són tots. El detall del bolso d'Elena amb un número 6 evocant que qui regna és Felip VI queda en un segon terme. El pare corrupte però els nens patriotes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat