Pablo Urdangarin havia canviat molt en els últims mesos, la infanta Cristina estava molt preocupada, i és que pensava abandonar els seus estudis o estudiar de forma online per poder dedicar-se a l'handbol i tenir més temps lliure per ser al costat de Johanna Zott. És la primera vegada que viu un amor formal i s'està veient superat per la situació. El fill d'Iñaki Urdangarin està molt enamorat. No va assistir a l'aniversari de Leonor perquè va marxar a Alemanya per visitar la seva parella, que estava d'Erasmus.

Després de mesos separats, Johanna Zott ha tornat a instal·lar-se a Barcelona, després d'una forta discussió entre Cristina i Pablo per les seves decisions per a ella equivocades. Han estat uns mesos molt complicats per a ambdós, però la jove només anava a ser fora un quadrimestre. Es troba estudiant Medicina. Va tornar a casa per les vacances de Nadal i des d'aleshores no se separa del costat de Pablo.

Pablo Urdangarin GTRWS
Pablo Urdangarin GTRWS

De fet, el passat 5 de gener van viatjar junts Abu Dhabi per assistir a l'aniversari de Juan Carlos, la va presentar com a parella oficial. Ella havia sortit abans de viatge amb els seus pares i les seves tres germanes. Ell havia estat a Madrid i Vitòria també amb la seva família.

Pablo Urdangarin és qui pitjor ho ha passat durant aquests mesos separats, encara que ha intentat anar a veure-la en diverses ocasions, sempre que els seus compromisos professionals els ho permetien. "Ha estat bastant dur per a ambdós, sobretot per a ell, que és qui s'ha quedat a Barcelona esperant-la", assenyalen fonts d'ambdós a Vanitatis. "Són joves, estan enamoradíssims, i cada dia separats era com un món per a ells", diuen amb somriure tendre les persones consultades per 'Vanitatis'.

Johanna torna a Barcelona quan Pablo vol abandonar els estudis

Johanna Zott ha reaparegut aquests últims mesos en alguns partits de Pablo amb el Granollers, un detall que va donar a entendre que va tornar a residir a Barcelona.

A més, en aquests últims mesos hi ha una cosa que ha canviat, i és que ambdues famílies s'han unit per fi. Johanna va estar en un partit de Pablo amb Cristina fa unes setmanes, i aquesta última vegada ho ha fet en companyia del seu pare.

Pablo Urdangarin no dormiria tots els dies al pis que finança Juan Carlos mentre estudia i es consolida com a jugador d'handbol. Ara viu al costat de Johanna a casa dels seus pares, i és que no pot passar més temps sense ella.

Johanna Zott Infanta Cristina Pablo GTRes
Johanna Zott Infanta Cristina Pablo GTRes