Iñaki Urdangarin viu instal·lat entre Barcelona, on vol recuperar la seva professió com a expert en handbol i coach, i Vitòria, on viu la seva mare i la seva nòvia Ainhoa. A Barcelona té un altre incentiu, hi viu el seu segon fill, Pablo, que juga al Barça. La infanta Cristina i Iñaki tenen quatre fills de 23, 21, 20 i 17 anys. Cadascun resideix a una ciutat europea diferent, del més gran a la petita: Juan a Madrid, Pablo a Barcelona, Miguel a Londres i Irene a Ginebra. És la família més desestructurada d'Espanya. Per això un cop divorciats els pares, quan els quatre fills es reuneixen és notícia-. Aquest cap de setmana els tres nois han estat a Barcelona amb el pare. Reunió masculina d'Iñaki amb els tres, i els paparazzi de la revista Semana els han enxampat abraçats i somrients. Somrients dins de la mesura Urdangarin, ja que sempre semblen tristos, lànguids i depressius. Excepte Pablo, el culer, tots els altres acostumen a fer cara llarga. De la foto de portada sorprèn com de canviat està Miguel, de 20 anys. No sembla ell:

Chicos Urdangarin Semana
Chicos Urdangarin Semana
Portada Semana
Portada Semana

A la foto d'esquerra a dreta són Miguel, agafant de l'espatlla el seu pare Iñaki i davant tenen a Juan i Pablo. El que ha canviat més és el fill petit, que ja té 20 anys. Miguel Urdangarin és el que viu més lluny, fora del continent i de la Unió Europea, a Londres estudiant Ciències del Mar. Era el d'aspecte més empollón, amb ulleres rodones, i grassonet. Ara ha fet com els seus germans, s'ha estirat, s'ha estilitzat, s'ha fet més ros, cabells llargs, s'ha posat lentilles i és tot un home, gairebé tan alt com el seu pare, que fa 2 metres (1,97m). Així era i així és Miguel:

MIGUEL URDANGARIN AMB 17 ANYS:

miguel urdangarin efe
Miguel Urdangarin EFE
Miguel Urdangarin GTRES
Miguel Urdangarin GTRES

MIQUEL URDANGARIN AMB 20 ANYS:

Miguel Urdangarin detalle Semana
Miguel Urdangarin detall Semana

Miguel és el més llest de la família, nascut a Barcelona, català, va estudiar al Liceu francès, és el fillol del rei Felip, toca el piano, porta els cabells amb un tall menys Pedralbes, sense la ratlla al mig. Deixa aquella indumentària clàssica de polos, camises i pantalons Dockers xinos i tria una samarreta grisa més afavoridora. És esportista i li agradava córrer per Barcelona quan hi vivia. També abandona les polseres que lluïa junt amb la seva germana Irene, que optava per una bandera rojigulada al canell, ben adoctrinada tot i ser menor d'edat. 

Miguel i Irene amb polseres d'Espanya

Quan el rei Joan Carles va ser hospitalitzat la Casa Real aprofitava per oferir una imatge d'unitat. Els diferents membres de la Família del rei van desfilant: Felip i Sofia, Felip i Letícia, l'hereva Elionor o les dues infantes. El cas més observat ha estat el de l'exiliada Cristina. Fora de focus, a Suïssa, la germana de Felip apareixia amb tres dels seus quatre fills. I la sorpresa saltava en veure els looks. Les revistes del cor es fixen en les nenes com a presumptes it girls però En Blau para l'ull en l'adoctrinament reial: polseres amb la bandera d'Espanya

cristina i fills urdangarin hospital GTTRES

Cristina amb Juan, Miguel i Irene, GTRES

infanta fills gtres

irene urdangarin gtres

EFE / GTRES

El pare corrupte però els nens patriotes.