On és la infanta Elena? Amb tot l'enrenou de la fugida de Joan Carles per la porta del darrera, molts es pregunten on para algú que sempre ha estat al costat de l'emèrit. La filla predilecta del fugat, crossa habitual en les corrides de toros, està missing i se li ha vist poc el pèl des que el seu pare va marxar per potes. 

DL u459430 006

Infanta Elena (GTRES)

Però un famós presentador de Cuatro, l'humorista Miguel Lago, la va tornar a posar sobre el mapa aquest diumenge en una broma que ha fet sulfurar més d'un. El col·laborador de Todo es mentira de Risto Mejide va publicar un vídeo que va esborrar poc després després de l'enorme polseguera que es va aixecar. Lago apareixia al costat d'un senyal que hi havia al carrer que indicava la direcció del Centro de parálisis cerebral Infanta Elena, situat a Alacant. "He tenido que parar el coche", comentava l'humorista en el vídeo i en el missatge a xarxes, alhora que demanava "máxima difusión"... I la capsa dels trons s'ha destapat.

Lago ha eliminat el vídeo i s'ha justificat: "No me compensa darle a mis enemigos carnaza para su disfrute. Quizá esta medida sea peor, pero por lo menos así siguen insultándome en el vacío. No soy víctima de nada, solo quiero una noche de domingo tranquila". Però el rastre a les xarxes és difícilment esborrable. Els tuitaires, a la jugular, la diputada de Vox Macarena Olona, sense pietat ("A personas como Miguel Lago les vendría muy bien una visita para tener algo de empatía con quienes no han tenido tanta suerte como él en la vida"), Lago reiterant que "No es más que una broma. No busca ofensa. Solo risa tonta. El referente lo entendemos todos, es más viejo que la vida. Un poquito de calma. No tiene mayor relevancia ni recorrido. Si pusiera "Messi" o "Miguel Lago" lo haría igual" i posant exemples de quin és el seu tipus d'humor:

...I Twitter potes enlaire:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat