Finalment, després de diversos anys d'escàndols, discussions i sorprenents revelacions, Meghan Markle ha pres la decisió de deixar plantat Carles III en no acceptar la seva invitació a la cerimònia de coronació. D'altra banda, s'espera que el príncep Harry viatgi només fins a Londres per representar el ducat de Sussex, però haurà d'enfrontar-se a la fredor i la indiferència de la seva família.

Segons Paul Burrell, biògraf i exmajordom de Lady Di durant més de deu anys, va indicar que ell considera que el rei Carles III ha "mantingut la moral alta" en convidar al seu fill exiliat i a la seva nora a la seva coronació, esdeveniment que es durà a terme el proper 6 de maig a l'Abadia de Westminster. A més, va revelar en una xerrada amb 'Closer Magazine' que "és probable que sigui increïblement incòmode per a ells si assisteixen, particularment per a Meghan".

D'aquesta manera, l'exmajordom de confiança de la princesa Diana va revelar que Harry anirà sol a la coronació, ja que l'exactriu nord-americana li va dir que ella no serà al seu costat en cas que ell decideixi assistir per honrar el seu pare el seu gran dia. Burrel va afirmar que ell considera que Meghan Markle no és "prou valent o fort per ser allà; hauria de mirar als ulls a una família que ha empès sota de l'autobús", deixant entreveure que la duquessa de Sussex prefereix deixar plantat Carles III per no haver d'enfrontar-se a les crítiques o les esbroncades del poble britànic. Tenint en compte una frase del propi Harry, Paul Burrel va assegurar que, en última instància, "la pilota és veritablement a la pista d'Harry i Meghan", i no al revés com el fill menor de Lady Di va dir en una entrevista. D'altra banda, la coronació de Carles III i Camilla Parker-Bowles serà un cop molt dur per al duc de Sussex, ja que per a ell serà molt difícil veure l'amant del seu pare al lloc "on podria haver estat la seva mare".

El príncep Harry s'estaria enfrontant a la ira desmesurada de Carles III per haver ofès Camilla Parker-Bowles

Fa alguns mesos, mentre promocionava el seu llibre de memòries, 'Spare', en una entrevista concedida al programa '60 Minutes', el príncep Harry es va referir a la reina Camilla com un "brivall", la tercera persona en el matrimoni entre Carlos i Diana que està intentat rehabilitar el seu nom. Davant d'això, Paul Burrel va assegurar que "la ira del rei encara no ha caigut sobre el seu fill. Ha criticat la dona que estima en públic", per la qual cosa ara s'haurà d'enfrontar al desallotjament de Frogmore Cottage, la seva llar al Regne Unit. Així mateix, va afirmar que a causa de les declaracions sobre la Família Reial i els escàndols que han protagonitzat recentment, "Harry i Meghan haurien de quedar-se als Estats Units i viure una vida llarga i feliç allà. No hi ha una vida per a ells aquí ara. Li han donat l'esquena a la família reial, al país i a la gent del país."