El llibre que ha escrit l'argentí establert a Barcelona Leonardo Faccio ha remogut Letícia. Pel que desvela, els reis van fer negocis i hi ha diner negre, i perquè recupera informació poc difosa sobre la reina. Un bon exemple és el més gran pecat que ha comès: l'avortament voluntari al qual es va sotmetre abans de conèixer Felip. Ho va revelar el cosí David Rocasolano al llibre Adiós princesa i ara el nou llibre sobre la reina treu punta d'aquesta difícil decisió de Letícia: interrompre un embaràs no desitjat.

leticia embarassada GTRES

GTRES

Per poder-se casar per l'Església, ho va amagar. Escriu Faccio sobre com va justificar Letícia a l'arquebisbe de Madrid per què s'havia casat abans pel civil amb Alonso Guerrero. Letícia: "He visto la luz. Cuando conocí a Felipe vi la luz de la fe católica". L'autor segueix "Una amiga de Letizia de EFE me dijo que la reina ha dado la vuelta a sus principios uno a uno: Letizia era la primera que se cagaba en Dios y se ha puesto la mantilla para ir a ver al Papa. El primo me dijo que verla rezar es alucinante. Es el paradigma de esta sociedad hipócrita"

leticia papa GTRES

GTRES

El més complicat és l'avortament de Letícia, que surt al llibre de Faccio: "Al primo le resulta hipócrita que Letizia comulgue con una institución que está en contra del derecho a abortar. La reina Sofía y la Iglesia no hubieran consentido la boda si supieran que había abortado. Letizia estaba en un limbo legal". El problema és que el matrimoni eclesiàstic dels reis pot ser declarat nul pel Dret canònic

leticia peto boda GTRES

GTRES

El llibre ho diu en aquest fragment que extreu En Blau: "El aborto es legal desde 1985 pero la ley de la Iglesia lo considera un sacrilegio castigado con la excomunión. Es decir que quien aborta es expulsado de la comunidad de fieles y excluído del sacramento de matrimonio". El casament per l'Església dels reis Felip i Letícia es va basar en ocultar que Letícia no tenia dret a casar-se pel ritus catòlic perquè havia avortat. L'escàndol surt a la pàgina 181 del llibre. No ho llegiran enlloc.