David Rocasolano és d'entre tots els que Letícia considera enemics, el més temut. Jaime Peñafiel, Pilar Eyre o En Blau publiquen interioritats de la Casa Reial que la fan trontollar però només ell és cosí de la reina. Va ser advocat de Letícia i el seu biògraf no autoritzat. Adiós Princesa de David Rocasolano esbudella la reina. El llibre ja va ser desgranat fil per randa el passat estiu en una sèrie d'articles publicats per En Blau que es poden recuperar aquí.

portada leticia

D'entre totes les interioritats que destapa aquell manual de no ficció la més potent va ser publicar la factura de l'avortament de Letícia. Clínica Dator de Madrid, 27 d'octubre de 2002, amb segell i firma del centre avortista, cobrant a Letizia Ortiz Rocasolano, abans de ser la reina, 240 euros per interrompre-li l'embaràs. Fins i tot hi posa l'equivalent en pessetes. A Letícia no seguir gestant li va costar 39.932 pessetes. Encara es pot trobar algun exemplar però moltes llibreries el van retirar.

letizia embarassada GTRES

GTRES

Avui, David Rocasolano que porta anys apartat de tot, torna a ser notícia. No perquè Pablo Casado vulgui tornar a penalitzar l'avortament sinó perquè l'Audiència de Madrid ha condemnat el cosí de la reina a un any i mig de presó, multa de 35 mil euros i inhabilitació per exercir l'advocacia 2 anys, segons revela La otra crónica. Qui el va denunciar no va ser Letícia, que com tota la Casa Reial no interposa mai querelles, sinó la família de Rocío Dúrcal. David Rocasolano n'era l'advocat i un tribunal el condemna per revelar secrets a María Patiño, periodista del cor de Telecinco. Resulta sospitós ja que hi va haver una primera sentència absolutòria pel cosí de Letícia però ara, en segona instància, s'ha revocat la innocència de Rocasolano i se'l condemna durament.

david rocasolano cosí reina GTRES

GTRES

María Patiño testimoni de càrrec per condemnar a presó i arruïnar econòmicament i sense poder treballar David Rocasolano. Insòlit.  Segons ha pogut saber En Blau, l'ara ja exadvocat (la sentència és ferma) fa anys que no es relaciona amb bona part de la família Ortiz, començant per la mateixa Letícia Ortiz. Molts veuran en aquesta sentència, contradictòria amb l'anterior d'un altre jutge de la part baixa de l'escalafó judicial, l'ombra negra de Zarzuela. David Rocasolano pot considerar-se afortunat. L'única resposta, o venjança, del sistema ha estat la seva mort civil.