Si el parador de l'exili de Joan Carles I ha estat uns dels temes de les darreres setmanes, el mateix es podria dir de Marta Gayà, la mallorquina amb la que ha mantingut una relació molt estreta des de fa dècades. Molts situaven l'amant a Abu Dhabi, al costat del Borbó, xiuxiuejant-li els titulars de diari relatius als seus escàndols i la seva fugida de Zarzuela. Una teoria que ha creat divisió d'opinions, amb un grup de periodistes desacreditant la idea dia rere dia. L'última publicació de rebatre-la, la revista Vanity Fair, que la situa solcant la Mediterrània a bord del seu vaixell. Concretament, a Formentera

Joan Carles Marta Gayá T5

Joan Carles I amb Marta Gayá T5

Segons la publicació, Gayà es troba actualment a la petita de les illes Pitiüses, gaudint de les vacances en companyia de familiars i fugint del tsunami d'informacions relatives al Borbó. De fet, el seu nom ha tornat a sonar després de l'entrevista de Corinna Larssen a la BBC: JC li va confessar que havia mantingut una relació extramatrimonial durant més de 20 anys. La Marta s'escapoleix de tot plegat i ho fa a tot drap: en un vaixell de 21 metres d'eslora que porta un nom curiós: Ex-Ex-El. Molt apropiat quan tothom parla de l'exrei i examant. El cas és que asseguren que l'han vista durant la seva travessa per les Illes Balears sopant a restaurants de luxe i fondejant a les costes de Menorca, Mallorca, Eivissa i ara Formentera. Revelen els gustos cars i particulars de la dona, que tot i no beure alcohol guarda diverses ampolles de vi "amb les seves inicials pintades en or" per oferir-les als seus convidats.

matya gaya efe

Marta Gayà EFE

rei Joan Carles emir Qatar GTRES

Rei Joan Carles emir Qatar GTRES

El relat té versemblança, però seguim sense la prova definitiva: cap fotografia de l'amiga de l'emèrit que confirmi que no és als Emirats. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat