María Zurita: un nom que mai no havia sonat amb molta força a les revistes del cor, però de qui ara tothom vol saber-ho tot. Parlem de la neboda del rei Joan Carles I, la filla de la infanta Margarita. Què va passar perquè comencés a ser tan mediàtica? Que es deixés caure que el rei emèrit té una filla il·legítima que va 'entregar' a una família aristòcrata. D'entre tots els noms que vam sospesar, des del principi en va destacar un, el de Zurita. S'està fent passar per neboda quan en realitat és filla?

Des que es va començar a dir, que hem estat testimonis de moltes pistes que ens ho feien ensumar més i més. Primer de tot, només cal veure-la. Les seves faccions són més borbones que les de Felip VI. Després, és molt destacable que la infanta Elena i ella siguin molt més que íntimes: comparteixen aficions, fan moltes coses juntes, es dediquen mostres d'estima públicament molt sovint... 

maria zurita  GTRES

GTRES

Ara bé, va ser arran de l'embaràs de Zurita que el rumor va adquirir força. Ha anomenat el nen Carlos Juan, el que no deixa de ser sospitós. A més a més, ha fet Joan Carles el seu padrí. I per si no n'hi hagués prou, l'emèrit va convertir-se en el convidat estrella del bateig del petit. Ens trobem davant la seva filla il·legítima?

María Zurita  GTRES

GTRES

Cal tenir en compte, a més a més, que la Borbó va tenir un paper destacat durant la boda de la infanta Elena, ja que se la va veure ajudant-la amb el vestit a l'entrada de la catedral. Les hem vist a places de toros, prenent el sol a bord de iots, participant en campanyes solidàries, veient partits de la selecció espanyola de futbol des de la tribuna... I, per descomptat, traient pit d'espanyolitat.

maria zurita infanta elena  GTRES

GTRES

Zurita té dues grans passions, per això. El seu fill Carlos ha canviat radicalment la seva vida i ara omple Instagram de fotografies d'ell, així com centra els seus discursos a clamar per les ajudes a les famílies monoparentals i amb nens prematurs com la seva. Però Zurita té un altre gran amor: la seva gosseta Zeta. L'adora més que a res, va a tot arreu amb ella i li dedica un missatge tendre rere un altre.

Arribarà el dia en el qual confessin que Joan Carles ha tingut fills fora del matrimoni? Serà Zurita una d'elles? O són tot casualitats? Ja veurem, de moment només ens queda esperar...