María Zurita s'ha convertit en tot un personatge mediàtic. La neboda del rei Joan Carles I sempre havia passat molt desapercebuda... fins que va començar a dir-se que podria ser filla il·legítima de l'emèrit. Moltes pistes apuntaven a aquesta opció, però ha estat des del naixement del seu fill Carlos que més se'n parla.

Primer de tot, va fer sospitar que fes padrí del nen al seu tiet Joan Carles, precisament. Però les sospites van accentuar-se encara més quan va saber-se que el nom complet del nen és Carlos Juan... Zurita, òbviament, no ha volgut comentar res al respecte. I encara menys durant la seva entrevista a la revista ¡Hola!, que va ser la primera que concedia un membre de la família reial, per cert.

La filla de la infanta Margarita va convertir-se en mare soltera fa quatre mesos, després de sotmetre's a una inseminació in vitro als 43 anys. El nadó va néixer prematurament quan encara faltaven dos mesos per a la data prevista, però mare i fill es troben perfectament. De fet, l'Instagram de Zurita va ben ple de fotografies del petitó: somrient, jugant, menjant... Tot desprèn amor i felicitat.

maria zurita bebe  instagram

Doncs bé, ara torna a ser notícia perquè la revista Vanity Fair té una informació en exclusiva que torna a relacionar-la directament amb el rei Joan Carles. I és que el pròxim capítol a la vida del petit Carlos és el seu bateig.

Aquesta tardor María celebrarà una cerimònia religiosa per commemorar aquesta entrada del nen a la vida catòlica, i sembla que comptarà amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles. L'emèrit no voldria perdre's el bateig del nen -que de ser certs els rumors, seria el seu net-. Això sí, si Zurita vol que vagi, haurà d'acceptar unes condicions.

joan carles signant gtres

GTRES

Potser perquè el Rei és conscient dels rumors que els envolten o perquè no vol que el vegin, hauria demanat a María que no convidés a la premsa al bateig. Només hi anirà si es tracta d'una cerimònia íntima i totalment privada. 

Recordem que Zurita és amiga molt pròxima d'un bon grup de periodistes i si ja va vendre l'exclusiva del naixement del fill, no seria estrany que contactés amb la revista perquè fessin fotografies de la cerimònia. El rei Joan Carles no es voldria veure enmig d'un cercle mediàtic, així que no està confirmada encara la seva presència. Què acabaran fent?