Els Borbons estan d’enhorabona: un nou membre ha arribat a la família reial aquesta setmana. María Zurita volia ser mare tant sí com no i va decidir sotmetre’s a una inseminació in vitro. No tenir parella i estar a prop dels 43 anys no ha impedit que complís el seu somni, donant a llum a un nen molt esperat a qui ha anomenat Carlos.

L’embaràs de la cosina del rei Felip VI hauria estat molt tranquil, no com el final. I és que el part del petit ha arribat dos mesos abans de la data esperada, naixent abans en patir la mare un desplaçament de la placenta. Afortunadament mare i fill es troben perfectament, tot i que segueixen ingressats una setmana després a l’hospital i ell va creixent dins d’una incubadora.

 

Mi chico y yo. ¡Porque es CHICO! #feliz #notición #alegría

A post shared by María Zurita Borbón (@mariazuritaborbon) on

Alguns membres de la família s’han apropat a veure com estan, contents de poder conèixer el petitó. L’última en anar-hi ha estat la infanta Elena, qui està molt unida a la cosina. La família se l’estima molt, arribant a plantejar-se fa uns mesos que podria ser María Zurita la filla il·legítima del rei. La bomba de Pilar Eyre va tenir una repercussió enorme i va ser la neboda de Joan Carles I una de les primeres assenyalades. Les seves faccions són d’allò més borbones i no estranyaria que l’emèrit hagués donat la nena a la seva germana perquè ningú no sospités. Que estigui tan unida a la infanta Elena fa sospitar encara més, però és que ara segueix donant més motius per pensar-ho. Per què? En escollir precisament a Joan Carles I com a padrí del seu fill. Però no només això, sinó que també és destacable que hagi escollit Joan com a segon nom del nen...

María Zurita  GTRES

GTRES

Sigui com sigui, ara totes les mirades estan centrades en el primogènit setmesó de María. Fonts properes a ella han afirmat a Vanitatis que es trobaria “una mica atabalada” arran del naixement prematur, però que no pot estar més contenta en veure que la tercera inseminació artificial a la qual s’ha sotmès ha tingut recompensa.

Com dèiem la infanta Elena ha estat de les primeres a visitar-la, acudint sola a l’hospital vestida amb una gavardina i unes ulleres de sol duent una bossa que podria ser un regal pel petit. María Zurita és molt activa a la xarxa, amb la qual cosa tothom està esperant que publiqui aviat la primera foto del nou Borbó. Esperarà molt?