El més gran dels nets de Joan Carles, Froilán, pot ser el primer a casar-se. Per edat (és el primer de la següent generació de Borbons d'arribar als 20 anys) i perquè té parella oficial, Mar Torres. Ella és més més rica que ell. És neta del multimilionari Tomás Fuertes, propietari d'un grup empresarial valorat en mil milions d'euros. El braguetasso de Froilán podria trontollar atenent les males maneres i bronques que gasta la parella, discutint a crits i amb el dit cor alçat. La Mar és rica però grollerota.

D'aquelles famoses fotos de la bronca els lectors més atents van fixar-se en un detall: la noia ja no sembla ella. Comparin les imatges de fa dos anys quan la parella festejava abans de trencar i reconciliar-se. Mar era una adolescent normal i no l'ànec Donald en que s'ha convertit per passar a deshora (té 20 anys) pel cirurgià plàstic:

FROILAN MAR NOVIA GTRES

La parella a l'estiu de 2017 / GTRES

mar insta

actual foto d'Instagram de Mar Torres / @martorresss

La premsa del cor ja especula amb què s'ha fet la jove, a part de fer morrets a les fotos. Escriu Lecturas: "Varios retoques estéticos entre los que cabría destacar: labios más voluminosos, pómulos marcados, nueva nariz y rostro más afinado. Todo esto, sumado a un maquillaje mucho más llamativo convierte a Mar en una mujer más atractiva y sugerente". Lecturas tapa l'evidència: està horrorosa. Molt pitjor a com era abans del bisturí. Llàstima que la mala educació no s'opera.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat