Aquest està sent l’estiu de Froilán. El jove de 19 anys no para, i són molts els racons que l’han vist durant aquests dies de vacances. Des que es gradués el passat maig -amb la posterior publicació de fotografies ben esbojarrades- les seves escapades ha acaparat portades i protagonitzat molts titulars.

Mar Torres-Fontes s’ha convertit en la primera xicota oficial del fill de la infanta Elena, de qui no s’ha separat. Eivissa, Madrid, Marbella, Mallorca i de nou a Marbella. Aquest ha estat el periple que ha realitzat l’hereva d’una important empresa d’embotits al costat de Froilán.

Una parella que s’ha deixat fotografiar a concerts, discoteques i a bord d’un iot -on el nét del rei va protagonitzar un comentat ball-. I en totes les ocasions, sent caçats en actitud molt afectuosa.

FROILAN MAR NOVIA GTRES

Froilán i novia  GTRES

Va ser a Mallorca on van ‘oficialitzar’ la relació, quan la jove va acompanyar la família reial. Uns dies que va aprofitar per animar el rei Felip VI quan participava en la Copa de Vela.

L’estiu gairebé ha passat, però la parella sembla que no s’haurà de distanciar. I és que Froilán va convèncer els seus pares de cursar Business a Madrid, tornant a estudiar a Espanya després d’uns anys als Estats Units.