En Blau va ser el mitjà que va destapar l'espectacular foto de Chema Clares: el rei Felip mirant de fit a fit una navegant en biquini que va resultar ser la seva fillola, filla d'un amic del rei Joan Carles. Ara l'agència GTRES ha ensenyat la cara que feia la noia que es va haver de tapar amb una tovallola:

felip aborda rossa gtres

felip aifos rossa gtres

GTRES

Felip amb cara feliç, d'estimar tant el poble balear. L'estima tant que Societat Civil Balear, l'entitat unionista cosina germana, o fillola, de Societat Civil Catalana, ha decidit que cal manifestar-se a favor del Rei. I ho han anunciat pel dia que rep les autoritats de l'illa, dimecres 7 d'agost: "per estimar tant sa nostra terra".

El detall ha estat convocar no en castellà sinó en meravellós català en la variant dialectal mallorquina: "Vos anunciam que hem convocat, pes pròxim dia 7 d'agost una concentració d'agraïment an el rei Felip VI i a tota sa Família Reial a s'explanada de l'Almudaina, pes seu compromís amb Balears. Vos hi esperam!".  Com que el rei no deu entendre el català li diuen en castellà Gracias Majestad amb una foto del monarca en vaixell. S'han estalviat la rossa en biquini.

leticia frame

Catedral de Palma (Setmana Santa 2018) / twitter

De Letícia no diuen res. Els mallorquins diuen que detesta fer vacances a Marivent però ella sí que ha posat Palma al món. Amb l'esceneta de la Catedral amb la reina Sofia. Gràcies, per res, majestat.