La trobada marinera del rei Felip i la seva tripulació de l'Aifos amb una misteriosa noia rossa en un reduït biquini blanc al port de Palma va crear certa confusió. Tot s'ha aclarit, però, quan hem sabut que l'esmentada jove, que segons es podia apreciar a les fotografies dels paparazzi tapava amb cert rubor el seu cos amb una tovallola, era la seva fillola: Martina Jaúdenes. Filla d'un amic pilot  i armador d'embarcacions del monarca, l'Eugenio, no només va cridar l'atenció del Borbó i dels seus grumetes, sinó que també la de l'opinió pública. El seu nom ha començat a ser un dels més cercats a les xarxes socials. Tampoc ha estat una operació complicada, ja que el seu Instagram és públic i ofereix un retrat ajustat de la vida de na Martina, que segueix l'estela de 'bon vivants' del padrí.

Martina Jaudenes fillola felip @marinajaudenes

Martina Jaudenes fillola felip vestit negre@marinajaudenes

Martina Jaudenes fillola felip copita @martinajaudenes

@martinajaudenes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suns out, buns out🍑 #formentera

A post shared by Martina Jáudenes (@martinajaudenes) on

La jove empresària i propietària d'una companyia de cosmètics naturals està casada amb Luis Abascal, amo d'un grup de restauració que es diu 'La,La,La'. L'enllaç va tenir lloc a la catedral de la capital balear el 2017, i les cròniques parlen de que el mateix Felip va assistir a la festa posterior. És molt activa a xarxes socials, on combina l'activitat professional amb l'exhibició del que sembla la seva gran passió: El mar, en totes les seves variants: Dins, fora, a prop, de lluny, en biquini o més tapadeta, brindant, rient, etcètera. 

Martina Jaudenes Luis Abascal ok @martinajaaudenes

Martina Jaudenes Luis Abascal @martinajaaudenes

Martina Jaudenes fillola felip aigua ok @marinajaudenes

Martina Jaudenes Luis Abascal mar ok @martinajaaudenes

@martinajaudenes

Martina mai no oblidarà la trobada amb el seu famós padrí al port de Palma per veure'l participar a la Copa del Rei de vela. Potser que en comptes de tapar el seu ajustat vestit de bany, hagués preferit que la tovallola la cobrís sencera, de cap a peus.

felip aborda rossa gtres

GTRES

S'hagués estalviat un allau de mirades curioses i (algunes de capcioses, segur).

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat