L'any 2020 ha estat el de la constatació d'un fet: la monarquia espanyola ja no és intocable. Bé, a l'Espanya més reaccionària continuen tapant la merda sota la catifa, però al rei Joan Carles a Europa ja li han vist el plumero i ha hagut de fugir per la porta del darrere cap a Abu Dhabi. Els escàndols de l'emèrit, tant a nivell de bitllets fraudulents com d'amants i regals, ha esquitxat els Borbons. Felip no sap com tapar la brossa, Letícia, a la seva, a Elionor la mostren sempre que poden per dissimular. I la resta? Escampats per tot arreu, la majoria, sense ofici ni benefici.

victoria federica i froilan 2 gtres

Froilán i Victoria Federica (GTRES)

Entre aquest darrer grup, dos noms sobresurten per damunt la resta: Froilán i Victoria Federica. I ara, totes les mirades monàrquiques apunten cap a ells després de les prediccions de futur que ha fet sobre el 2021 el Maestro Joao pel que fa als Borbons. Perquè l'home que llegeix el futur en les natges de la gent ara ha vist que la Casa Reial espanyola encara pot anar més de cul del que ens té acostumats.

joao cul

Maestro Joao llegint el cul de Jorge Javier (Telecinco)

Consultat pel portal La otra crónica, el futuròleg vaticina un any encara més complicat que l'anterior: "Exceptuando a la Reina Letizia y sus hijas,  Felipe VI y sus hermanas se verán salpicados nuevamente por los escándalos económicos del Rey Juan Carlos". Afegeixin que hi haurà "asuntos personales de Doña Sofía vinculados a los actos de su marido que afectarán su impecable imagen". Bufen mals temps a Zarzuela: "Será un año con bastantes disgustos y preocupaciones para el Rey, tanto de índole familiar como de Estado". Això sí, hi haurà alguna bona notícia pels que van per la vida cridant V.E.R.D.E: l'arribada imminent del rei fugat: "Viene con la intención de quedarse, pero por las críticas que recibirá se irá rápidamente". L'altra alegria? "El anuncio de boda o de un nacimiento por parte de uno de los nietos de los Eméritos".

Froilán i Victoria Federica pujant al cotxe EP

Froilán i Victoria Federica (GTRES)

Tenint en compte que Elionor i Sofia encara són petites, i que els fills d'Urdangarin i Cristina tampoc no són massa més grans, les mirades estan posades en els fills d'Elena, Vic i Froilán, que podrien protagonitzar sonades novetats aquest 2021. Potser per acabar-ho de confirmar caldria promoure una trobada Froilán-Joao amb els pantalons reials baixats: el cul mai no enganya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat