Està clar que Letizia mai no es va sentir còmoda a la corona. La reina va estar a punt de marxar després de veure's totalment sobrepassada, la majoria dels Borbó, a excepció de la infanta Cristina, que també es va casar amb un plebeu, li feien el buit i la tractaven de menys per ser una ciutadana corrent, i no algú de la reialesa com ells. Respectaven molt la jerarquia. Se sentia molt incòmoda i maltractada. Va veure que aquest món no era per a ella. Era una persona ambiciosa i quan Felipe es va creuar al seu camí va veure l'oportunitat de convertir-se en la dona més poderosa d'un país i aconseguir el seu somni. Tanmateix, el preu a pagar era massa elevat. La mare de Leonor i Sofia mai no va estar enamorada de Felipe, va anar coneixent-lo amb el temps. Segons s'ha pogut saber en els últims mesos, en aquella època es veia amb Jaime del Burgo, el seu veritable amor, però també amb el periodista David Tejera.

Letizia molt operada Salamanca GTRES
Letizia molt operada Salamanca GTRES

Letizia es va veure maltractada pels Borbó per ser plebea

Letizia i Felipe van passar una gran crisi el 2013. Sempre es va creure que es devia a les malifetes de Juan Carlos i al cas Nóos que va desestabilitzar a la corona, tanmateix Jaime del Burgo ha trencat el seu silenci i ha revelat el possible motiu de la crisi entre els reis. Segons l'advocat, la reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Pretenien marxar a Miami i formar una família per gestació subrogat, no obstant això, el naixement de Leonor va complicar la situació.

Avi Paco
Avi Paco

La llavors princesa no es trobava a gust a Zarzuela. No l'acceptaven a ella ni tampoc a la seva família. Paloma Rocasolano, Jesús Ortiz o Telma Ortiz sempre havien de realitzar tot el protocol per entrar a palau i poder veure les nenes.

Els avis de Letizia estaven molt emocionats amb la idea que la seva filla es convertís en la reina d'Espanya. Encara que Juan Carlos mai no va voler que Paco, el famós avi taxista de la seva nora, trepitgés Zarzuela. Sempre havia corregut el rumor que era republicà i odiava als Borbó. La reina es va enfadar amb Felipe i li va obligar a intervenir amb Juan Carlos, aleshores rei, perquè acabés amb aquestes limitacions, o sinó agafaria a les nenes i s'aniria deixant a la corona en evidència.