La mala maror ha estat la protagonista de l'estiu Borbó d'enguany. La família està dividida i no saben què més fer per fer veure que es porten bé i no hi ha mals rotllos. No ajuda que les Infantes no hagin trepitjat encara l'illa, ja que això representa el primer estiu que els nets Urdangarin i Marichalar no passen les vacances amb la reina Sofia. L'emèrita es refugia en la seva germana Irene, l'única que està gaudint del solet amb ella a Marivent, però de ben segur que troba a faltar la companyia en aquestes setmanes tan solitàries.

Letícia i les nenes van passar amb ella una setmana en la qual van aprofitar per deixar-se veure juntes, de compres al mercat i passejant somrients. El rei Felip, per la seva banda, va decidir passar més dies amb la mare per animar-la i fer que oblidés una mica l'huracà Corinna mentre navegaven a bord d'un luxós iot.

leticia sofia nenes mercat efe

EFE

felip sofia llanxa palma gtres

GTRES

Però sembla que la reina Letícia no volia passar tan de temps amb la sogra (cosa lògica si recordem l'espectacle que va muntar davant de la catedral de Palma quan va menysprear-la en públic). Per això hauria fet les maletes i s'hauria endut les filles a Astúries durant uns dies per visitar la seva àvia. Així ho assegura Informalia, que se n'haurien assabentat perquè Letícia va xerrar massa. Es trobava amb els seus amics mallorquins durant la copa del rei, quan hauria començat a explicar com de bé s'ho havien passat allà. 

leticia mare i avia  GTRES

GTRES

Aquest viatge de noies no ha estat l'únic que han fet aquest estiu, per això. Letícia i les nenes ja van viatjar soles a finals de juny, quan les va acompanyar a Nova York dos dies abans que comencessin el campament d'estiu al qual les havien inscrit. Amb tot, sembla que mare i filles estan més unides que mai: o és Letícia que les està acaparant? 

Tots quatre es troben ara mateix a un destí desconegut, per això, gaudint d'uns dies en família tots junts. On seran? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat