6 de novembre del 2003. Uns joves príncep Felip i la periodista de TVE, Letícia Ortiz, apareixien de la mà per proclamar el seu amor davant tota Espanya. Van comparèixer al Palacio Real d'El Pardo per parlar del futur casament de qui amb el temps esdevindrien els reis. I ja des d'aquell dia hem vist una de les característiques de l'asturiana: es fa i es diu el que ella vol. Més que els seus looks o l'acte en sí, d'aquell dia tothom recorda dues paraules: "Déjame terminar", quan ella el va interrompre en el seu discurs per dir-hi la seva.

 

dejame terminar

Efe

Aquell dia Letícia va marcar el full de ruta. Ara, 16 anys després, aquella sortida que va sorprendre tothom no ha fet sinó accentuar-se. Al Bar Don Jamón, a les Canàries, en el seu Borbón Tour per les diferents comunitats, ja li va dir al marit el que havia de fer, "apóyate en la barra". I a Palma ha seguit pel mateix camí. Una reedició del déjame terminar, on la reina ha tornat a interrompre en públic Felip mentre ell estava parlant. Letícia ha demostrat provadament que es passa el protocol pel forro. Terrassa de l'hotel Iberostar Cristina. Trobada dels reis amb una representació de la patronal empresarial de Balears i federacions hoteleres de les Illes per analitzar la situació després de la pandèmia.

leticia felip palma reunio2

@CasaReal

El rei Felip està parlant davant els assistents i Letícia interromp el seu discurs. Felip mira atònit, però suposem que acostumat, mentre la reina dona la paraula a una altra persona, la presidenta del govern de les Balears, Francina Armengol:

 

Encara queden 15 comunitats autònomes per visitar... La cosa promet. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat