L’exmarit de la reina Letícia ha aconseguit fer-se un lloc a les revistes del cor. Segurament aquest no era el seu objectiu principal en publicar l’última novel·la, però ve donat si en fas promoció dient que és una finestra oberta a algunes anècdotes compromeses de la monarca.

Alonso Guerrero ha fet tremolar La Zarzuela amb aquest llibre que parlaria encobertament, en teoria, sobre el seu breu matrimoni amb Letícia. Amb l’objectiu de vendre exemplars ha anat deixant anar pinzellades dels capítols més compromesos, com quan assegura que conservaria fotos d’ella despullada.

L’ombra de la censura ha envoltat aquesta publicació, tot i que l’escriptor ha negat que la Casa Reial li hagi ofert diners perquè callés. Anant ja per la tercera edició, tot apunta que està sent un èxit de vendes. No content amb aquests números encara, per això, el professor ha concedit una entrevista a Vanitatis en la qual ha donat un titular bomba: “A la Casa Reial han llegit el meu llibre”.

alonso guerrero  GTRES

GTRES

No és d’estranyar que hagin volgut veure què explicava exactament, volent controlar què deia. Però la pregunta és: els ha escandalitzat? Doncs sembla que no, que els hauria agradat. O almenys això és el que li han explicat.

Alonso Guerrero es veu més poderós que mai, i així ho reflecteix el que pensa ara sobre la premsa: “Abans m’estomacaven, però amb la publicació d’aquesta novel·la puc parlar-los de tu a tu perquè l’element crític contra els mitjans fa que no puguin criticar-me, perquè se senten implicats. Ara van amb més de compte”.  

letizia alonso guerrero

GTRES

Aquesta setmana totes les mirades estan posades en les reines Letícia i Sofia. El vídeo amb l’evident menyspreu que li fa la monarca a la sogra està a tot arreu, i l’exmarit també ha volgut parlar-ne. En comptes d’aprofitar i criticar l’actitud de la Reina, ha sorprès posicionant-se a favor de la Casa Reial: “Crec que s’ha magnificat l’escena. Als mitjans de comunicació es creen realitats que no existeixen”.

Tot i això, ell més content no pot estar. I és que reconeix que tota aquesta polèmica l’ha ajudat en certa manera, promocionant el seu llibre que seguiria aquesta idea que la reina Letícia té molts secrets amagats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat