Felip i Letícia donen a entendre que són un matrimoni perfecte, però no és realment així. A Casa Reial no han tingut gaire sort amb l'amor. Totes les relacions estan completament trencades. La primera va ser la de la infanta Elena amb Jaime de Marichalar, que ja es van casar amb fortes discussions. La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van trencar la seva relació l'any passat amb una infidelitat. D'altra banda, els emèrits mai no es van estimar. L'únic matrimoni que es manté a la superfície és el dels actuals reis.

Tanmateix, la relació de Felipe i Letizia no ha estat un camí de roses. Han esquivat diversos obstacles, fins i tot en més d'una ocasió van estar a punt de trencar la relació, en part per la família del rei. L'actual reina mai no va ser estimada a Zarzuela, i ella s'ha venjat de tots ells apartant-los.

Felipe i Letizia efe
Felipe i Letizia efe

La família de Felip va estar a punt de trencar la seva relació amb Letícia

"Letícia ha hagut d'estrènyer els punys i cedir perquè veia, no només el perill de la monarquia, sinó el seu propi matrimoni", explica Pilar Eyre al seu canal de YouTube. El matrimoni va estar a punt d'enfonsar-se el 2013. La gran crisi.

"Aquell any va ser la crisi més forta. Potser n'hi va haver altres de més fortes però les van portar en la intimitat, però d'aquesta ens assabentem tots. En aquella època, Letizia estava molt prima, tensa i amb molt mala cara. Venia molt a Barcelona, una mica fugint de Madrid. Tenia un grup d'amigues amb qui se sentia molt a gust i protegida" assegura Pilar Eyre.

Letizia i Felipe EFE
Letizia i Felipe EFE

Aquell estiu la reina no va acudir a Marivent amb Felipe. A més, la llavors princesa es deixava veure per Barcelona amb les seves amigues. Es parlava de divorci, en qualsevol moment s'esperava el comunicat.

Però quan va estar a punt de divorciar-se, Casa Reial li va recordar que si donava aquest pas podia perdre a les seves filles, ja que es quedarien a palau amb Felipe. "Pel que sembla, això no ho he pogut comprovar, algú li va recordar a Letizia que havia firmat un contracte prematrimonial pel qual els futurs fills es quedarien amb el pare en cas de separació" apunta Eyre.

Assegura que se li podrien haver fet altres promeses a la reina perquè no es divorciés. "No ho sé, però va tornar a la cleda, va deixar de venir a Barcelona i suposo que la promesa va ser que el senyor Juan Carlos abdiqués, perquè l'any següent, el 2014 Felipe i Letizia van ser reis i les aigües van tornar al seu curs"