L'acte dels premis princesa d'Astúries és com un pernil: cada dia pot treure's un tall. Hem assistit a la bronca de Letícia a la reina Sofia a la porta per evitar una foto amb les nenes. Hem vist Letícia somrient a càmera com una alienada. I ara En Blau ha trobat un altre moment: el president de la Fundació llegia el discurs i agraïa la presència de la infanta Sofia.

letizia riñe a su hija sofia princesa asturias - casa real

Casa Reial

El públic aplaudeix, els seus pares i la seva germana també pero ups, la infanta Sofia s'aplaudeix a ella mateixa. Estava fora de guió i Sofia bada. Letícia, que no es relaxa ni a un jacuzzi, la renya en públic: "¡Que te están aplaudiendo a ti!". I la nena talla en sec. Aquest és el vídeo:

Sofia, la infanta, no sap què fer quan l'aplaudeixen. L'error l'ha confirmat Peñafiel a Todo es mentira:  "La infanta Sofía en la mesa presidencial ¿Qué coño hacía allí?". I és cert. Quan Felip va llegir el seu primer discurs als 13 anys ho va fer sense les seves germanes Elena i Cristina. Però Letícia vol que les seves nenes vagin en pack i va asseure la petita a la taula presidencial, per ira de Peñafiel.

elionor felip discurs efe

peñafiel cuatro

sofia vs leticia i elionor efe

EFE / Cuatro

La infanta Sofia és l'ullet dret d'Espanya. Tothom troba que és més simpatica i natural als 12 anys que la germana i hereva. I l'estimen per una altra raó: quan Letícia li clava a la petita la mirada "niña quieta", queda clar quina NO és la filla favorita de Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat