La reina Letícia acaba de passar per un tràngol que no li entusiasmava precisament. Ans el contrari. Ha estat a Londres envoltada dels seus estimats Borbons en la cerimònia d'homenatge al rei Constantí de Grècia ara que s'ha complert el primer aniversari de la seva mort. Un acte en el qual va estar envoltada d'alguns dels seus enemics íntims a la reialesa, la de casa i la de fora. Ben al costadet, el seu adorat sogre Joan Carles, a qui feia temps que no veia i al qual detesta indissimuladament. Sense oblidar la seva sogra Sofia, a qui tampoc l'uneix la més estreta de les amistats. I què dir de les seves cunyades, les infantes Elena i Cristina. Però és que a més, en la cita també hi era la seva nèmesi, Marie-Chantal Miller, la dona de Pau de Grècia, que la va deixar de volta i mitja quan va veure el lleig que li va fer a la reina emèrita fa anys a la catedral de Palma, eixugant-li un petó del front d'Elionor. Vaja, que l'asturiana, mirés on mirés, estava envoltada de mines.

Després d'aquesta reunió, Letícia ja tenia ganes de perdre'ls de vista. Perquè a qui té ganes de veure la reina és a una altra reina, una royal que no té sang blava, sinó vermella, però que té un cervell molt més privilegiat que els Borbons i la resta de la reialesa. Una reina catòdica, abans reina literària, a qui Letícia espera veure amb candeletes. La cita? Aquest dijous. I és que el darrer dia d'aquest mes de febrer d'any de traspàs la reina estarà tranquil·lament a la seva habitació de Zarzuela, en pijama i un bol de crispetes, ben còmoda i els peus damunt la taula, i preparada per veure el primer capítol de la sèrie més esperada dels darrers temps. Perquè aquest dijous s'estrena a Prime Video el primer capítol de l'adaptació a televisió d'un best seller, un dels llibres de l'escriptor més súper vendes d'Espanya, el Reina Roja de Juan Gómez-Jurado.

La sèrie promet emocions fortes, els personatges creats per l'escriptor han atrapat a milions de lectors, entre ells, a la reina. Ganes ja de veure aquest policia, 'Jon Gutiérrez' interpretat per Hovik Keuchkerian i aquesta dona prodigiosa, la ment més privilegiada del planeta, 'Antonia Scott', interpretada per la meravellosa Vicky Luengo. I és que en una trobada recent, l'actriu va revelar que la reina "Me dijo que había visto el tráiler de Reina Roja y que tenía muchas ganas de ver la serie. Estoy entusiasmada. Me parece que ella es una gran cinéfila, sabe muchísimo de cine y me parece maravilloso porque el cine forma parte de la cultura, la cultura hace país y creo que tenemos un cine español maravilloso, está llegando a otras fronteras, saliendo de España y creo que es maravilloso que la Reina lo apoye".

DL u550067 008
Letícia i Vicky Luengo, dues reines...'rojas'? / GTRES

Aquí veuen a la reina roja... que no va de verd, per si algú es confon... La cita, aquest dijous: primer capítol de 'Reina Roja'.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!