La reina Letícia, després de presidir la final de la Copa de la Reina fa uns dies, amb victòria blaugrana, ha considerat que ara no pagava la pena desplaçar-se fins a Bilbao, que tampoc ho té molt lluny de Zarzuela, per assistir a un nou èxit de les jugadores blaugranes en la final de la Champions disputada a San Mamés. A la llotja de l'estadi, veient el Barça-Olympique de Lió, ni estava ni s'esperava a la reina, com tampoc al seu maridet Felip ni cap representant de la família reial. Sí hi era un fan del Reial, del Madrid, Luis Figo, badallant espaterrat, imatge indigna d'un assessor de la UEFA.

L'asturiana estava més ocupada en anar a Oviedo per presidir amb el rei el Dia de les Forces Armades, on els soldaditos espanyols, com el seu marit, li van treure la pols al vestit militar i a les medalles, tot amb l'habitual intensitat i solemnitat que els hi agrada lluir als Borbons en actes amb tuf a naftalina com aquests, amb molta bandereta, molta trompeta, amb la cabra, amb els palmeros habituals i amb una interminable desfilada:

Una de les imatges de l'acte va ser veure Letícia de rojo España, però sobretot, més que el vestit i l'opció cromàtica triada, el que més va cridar l'atenció va ser què duia la reina als peus, unes bambes, unes sabatilles esportives blanques, degut a la lesió i fractura que es va fer a un peu. Unes sabatilles estil platja que es poden veure en la segona d'aquesta tongada de fotos:

Aquesta aparició, i algunes anteriors, han fet que a la premsa anglesa l'hagin batejat amb una controvertida frase que té segones lectures. Un mitjà britànic, The List, ha dedicat un reportatge a l'asturiana, com apunta Lecturas, on diuen que "Ha començat a experimentar amb looks més atrevits, colors vibrants i talls cridaners. En poc temps s'ha convertit en una autèntica fashionista, capaç d'impulsar tendències a tot Europa. Al llarg dels anys, alguns dels seus estilismes han estat absolutament icònics i alguns compten amb un toc de classe mitjana"... Una frase amb doble sentit que no ha agradat a les elits ràncies espanyoles, la dreta pija del país, incòmode en que vegin la seva reina com a la reina de la classe mitjana.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!