Aquest dissabte, com cada any, tocava treure-li la pols als vestidets militars i a les medalles, tuf de naftalina en la demostració i ostentació de les forces armades espanyoles, que han celebrat a Oviedo el seu dia gran. Dia de les Forces Armades a la ciutat asturiana amb presència de Felip i Letícia. Un Felip que ja el dia abans estava embadalit mirant cap a dalt, a l'habitual paracaigudista amb la bandereta, que enguany no s'ha fotut una nata com en anys anteriors, en la desfilada aèria que es va dur a terme a Gijón.

DL u557009 017
Felip VI / GTRES
DL u557009 005
Paracaigudista el Dia de les Forces Armades / GTRES
DL u557009 018
Felip VI / GTRES

Militars i més militars, dels diferents exèrcits i de la Guàrdia Civil, en un esdeveniment on no hi ha faltat ni la cabra i que és una autopromoció casposa per posar-se més medalletes i treure el Sant Cristo Gros als carrers. Un acte on Felip, després que ahir anés vestit de soldadito español de color blanc, ha canviat pel blau amb franja vermella, i on l'ha acompanyat la seva dona, així com d'altres autoritats, com la ministra de Defensa, Margarita Robles, i el cap de l'Estat Major de la Defensa (JEMAD), l'almirall Teodoro Esteban López Calderón.

DL u557057 068
Dia de les Forces Armades / GTRES

Una Letícia que ha cridat l'atenció de manera absoluta, sorprenent tothom amb l'outfit triat per a l'ocasió, i saltant-se el protocol per un motiu de força. La reina ha triat un estilisme impactant per aquesta visita a la seva terra, envoltada de militars, però també de veïns, de familiars, d'amics i de coneguts. I què s'ha posat? Un vestit vermell rojo España, una de les seves tries cromàtiques preferides. Un vestit jaqueta i pantaló oversize del seu color fetitxe al qual sempre recorre en les grans ocasions.

El fet peculiar, però, del seu look, no estava en el vestit, sinó en el que ella portava als peus. Calia mirar més avall per adonar-nos de la particularitat de la reina en la seva tria estilística. I és que la reina, en lloc d'unes sabates de taló, pròpia d'un acte d'aquestes característiques, on la pompa i la circumstància i el protocol així ho recomanen, duia unes bambes, unes sabatilles esportives de color blanc. I és que degut a l'accident domèstic que va patir i la fractura d'un dels seus dits, ha hagut de recórrer a aquesta mesura, per exemple, un calçat pla, trencant el protocol en mig de la resta de convidats. Una Letícia a la qual se l'ha vist coixejant i que no ha tingut més remei que dur aquestes esportives d'estil platja, molt planes i lleugeres per reduir al màxim possibles molèsties i el dolor.

sabatilles
Felip i Letícia / GTRES
DL u557057 071
Felip i Letícia / GTRES

Una Letícia que ha trencat així, el seu total red amb aquestes sabatilles de color blanc, per prescripció mèdica. Això sí, el que no ha oblidat han estat unes arracades que es posa sovint, un dels complements que més li agraden, i que li hem vist en nombroses ocasions, per exemple, durant la celebració del Dia de les Forces Armades a Sevilla.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!