Els Reis van aprofitar la visita del president de Portugal per enviar un missatge: tot va bé i són molt feliços, segueixen igual de còmplices i el vídeo de Letícia menyspreant la reina Sofia es va exagerar. Com si res hagués passat, la parella reial va fer gala d’estimar-se molt, oferint una recepció molt espectacular a Marcelo Rebelo de Sousa.

Molts van destacar que el portuguès es mostrés tan afectuós amb Letícia, proper en tot moment i fent-li un petó a la mà rere un altre. Content amb la calorosa benvinguda i molt simpàtic amb els monarques, ara ha sortit a la llum un episodi que no hauria estat massa agradable.

Ella és al centre de la diana, estant tothom pendent dels seus moviments. Però sembla que el president de Portugal només estava pendent de com de bé el tractava. Per aquest motiu va regalar-li unes maques arracades típicament portugueses que l’haurien captivat, posant-se-les poc després. Però no ha estat aquest gest el que ha cridat l’atenció, sinó un altre regal que va fer-li...

Letícia vestit negre i plomes 3  EFE

EFE

Look explica que a la recepció que va presidir Marcelo al palau de Pardo es va viure un moment molt tens. Estava ensenyant als Reis algunes de les peces de porcellana portuguesa que hi ha exposades quan Letícia hauria protagonitzat una escena digna de nena petita consentida. Per què? Asseguren que alguns testimonis han afirmat que va obsessionar-se amb una vaixella, comentant amb molt d’entusiasme com li agradava. Que si la veia preciosa, que si tenia un color maquíssim, que si mai no havia vist res d’igual... S’hauria posat tan intensa que el president de Portugal s’hauria vist obligat a regalar-se-la.

Es tractaria d’una enciamera molt gran de colors vius que costaria ni més ni menys que 2.000 €. Un regal que hauria fet moltíssima il·lusió a la Reina, contenta amb la seva joguina nova. Una altra història que la deixa en evidència.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat