Els reis Felip i Letícia acaben de posar fi a un viatge oficial al Perú que ens ha deixat amb unes quantes imatges a destacar. Primer de tot, que arribessin en avions diferents. Que, a més a més, hagin escollit un hotel luxós i polèmic. I com no, que la monarca hagi estrenat un vestit caríssim i hagi comès un error de protocol, i que Felip hagi indignat a molts en prometre al país que els ajudarà en la seva lluita contra la corrupció.

Doncs bé, ara cal analitzar com ha estat aquest últim dia a Sud-amèrica. El matrimoni reial ha continuat amb una agenda ben plena d'actes i han assistit a la presentació d'un programa que ajuda joves de pocs recursos o amb malalties motores a integrar-se. 

Per a aquesta ocasió, la Reina ha optat per un conjunt digne d'empresària: vestit de jaqueta creuada de quadres i pantaló gris a joc. Ho ha combinat amb un top de llenceria blanc amb punta a l'escot que no ha passat desapercebut... i és que tot l'outfit tenia una cosa en comú: no estava planxat. Les arrugues de la roba han sorprès molt, ja que la Reina sempre va amb la roba cuidada. I aquest canvi?

leticia vestit arrugues  EFE

EFE

leticia vestit arrgues  GTRES

GTRES

Pel que fa a complements, en canvi, sí que ha triomfat. Les sabates i el clutch en vermell han donat el toc de color a un conjunt que ha deixat de ser tan sobri. Una idea a la qual ha ajudat el pentinat de Letícia, sense recollir i amb ondes. 

Letícia vestit arrugues 2  EFE

EFE

Només unes hores després, per això, ha optat per canviar de look. Felip i Letícia van passar a visitar el centre cultural d'Espanya al Perú en el qual es va presentar la nova edició de fira internacional d'art contemporani. Quin conjunt estilístic ha escollit la Reina llavors? Un dels vestits més eclèctics que ha lluït recentment: seda, disseny evasé, màniga llarga transparent, amb un gran cinturó i un estampat vertical en tons bordeus que feia joc amb la bossa nova de Carolina Herrera i les sabates. 

leticia vestit ratlles  Casa Reial

Casa Reial

leticia vestit ratlles  EFE

EFE

El Rei viatja avui fins a Guatemala per assistir a una cimera, mentre que Letícia tornarà a Madrid amb les filles. Acabaran sortint més detalls d'aquest viatge?