Els reis Felip i Letícia estan causant una molt bona impressió en el seu primer viatge oficial al Perú. Han estat rebuts pel president i la primera dama amb tots els honors en una benvinguda multitudinària espectacular. El primer dia al país sud-americà ha estat ple d'actes i els monarques no han parat ni un segon, el que ha ajudat al fet que se'n derivin molts titulars.

Primer de tot, els mitjans van destacar que el matrimoni reial arribés en avions separats. La Reina no va voler assistir als actes de commemoració dels 100 anys de l'armistici que va posar fi a la Primera Guerra Mundial en ser un diumenge, i va optar per engegar el viatge un dia abans que el marit. A més a més, va sorprendre que Letícia optés per un vestit de Carolina Herrera caríssim en la seva primera foto, 2800 € per un model d'estil navy.

Això sí, molts s'han centrat a criticar l'error de protocol que va cometre en saludar la primera dama amb dos petons i no amb una encaixada de mans. Felip VI tampoc no ha agradat gaire, i és que ha ofert ajuda al Perú contra la corrupció... el que ha encès la xarxa, com és lògic: "Envia el teu cunyat perquè els ajudi", li han dit irònicament.

Sigui com sigui, ells s'han centrat a oferir una imatge de ben tendra. Han anat agafats del braç i de la mà en tot moment, s'han fet carícies, s'han dedicat mirades còmplices... Una imatge ideal de matrimoni romàntic que s'estima i passa per un bon moment. 

felip i leticia somrients peru  GTRES

felip i leticia agafats peru  GTRES

GTRES

La notícia més sorprenent d'avui, per això, és que hagi sortit a la llum quin és l'hotel en el qual estan allotjats. La parella ha optat per un dels millors centres del país: el Swissôtel. Vanitatis ha tret a la llum que és aquí on descansen, en un dels barris residencials més exclusius. 

Es tracta d'un hotel d'allò més luxós i gran, que ofereix totes les comoditats possibles. SPA de cinc estrelles, un gimnàs immens, jardins, sis restaurants, habitacions àmplies i molt ben decorades... I tot, per un preu prou modest: una habitació costa entre els 200 i els 300 € cada nit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Buenos días! ¿Preparado para vivir una experiencia Swissôtel en nuestras habitaciones de ensueño?

A post shared by Swissôtel Lima (@swissotel.lima) on

Aquest centre ha estat envoltat de polèmica aquests últims mesos, per això. La FIFA va sancionar un jugador en donar positiu en un control antidopatge i ell va acusar aquest hotel de 'contaminar-lo' accidentalment amb un te de fulla de coca. Polèmiques de banda, això no impedeix que els monarques l'hagin escollit per descansar i gaudir de les luxoses comoditats que ofereix.